KAMPANYALAR › Volkswagen Amarok'ta indirim var

Volkswagen Amarok'ta indirim var

04 Ağustos 2012 / 14:29 Amarok, Ağustos ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında yüzde 7,7'ye varan indirimlerle sunuluyor

Volkswagen Amarok'ta indirim var
Volkswagen Ticari Araç, Ağustos ayında devreye aldığı Amarok kampanyasıyla çok cazip indirimler sunuyor. Tüm Amarok modelleri için geçerli olan kampanyada, yüzde 4 ile yüzde 7,7 arasında değişen indirim olanakları yer alıyor. Kampanyada ayrıca, Amarok’un 4x2 versiyonuyla 4x4 versiyonu arasındaki fiyat farkı da 6.500 TL olarak belirlendi.

Kampanya süresince, Amarok 2.0 BiTDI Trendline'ın 4x2 versiyonu 54.680 TL’den, 4x4 versiyonu ise 61.180 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatla alınabiliyor.

Volkswagen Amarok’un, Trendline donanım seçeneğinde dahi gövde rengi dolgulu geri dönüşümlü tamponlar, elektrik kumandalı ısıtmalı yan aynalar, yükseklik ayarlı halojen farlar ve alaşımlı jantlar gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor. Highline donanımı ise bu özelliklere ek olarak sunulan krom çıtalı gövde rengi ön tampon, krom kaplamalı basamaklı arka tampon, gövde rengi kapı kolları, kısmi krom kaplamalı yan aynalar, krom çerçeveli ön sis farları, krom kaplı ön panjur ve karartılmış arka camlara sahip.
 

ÇOK OKUNANLAR