KAMPANYALAR › Volkswagen California modellerinde fırsatlar

Volkswagen California modellerinde fırsatlar

05 Eylül 2023 / 23:05 Volkswagen Ticari Araç, sınırlı sayıda California ve Grand California modellerinde özel fiyat avantajları sunuyor

Volkswagen California modellerinde fırsatlar

Volkswagen Ticari Araç’ın geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına sunduğu motor karavan modelleri California ve Grand California, Eylül ayında çok özel fiyat avantajlarıyla Volkswagen Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor. Sınırlı sayıdaki araç için ve Eylül ayı süresince geçerli olan kampanyada, California Ocean 2.0 TDI 204 bg DSG’nin fiyatı 3.150.000 TL’den başlıyor, aynı modelin 4Motion seçeneği ise 3.250.000 TL’den başlayan fiyatla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında otomatik şanzımanlı Grand California 2.0 TDI 177 bg 4Motion modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatı ise 3.500.000 TL’den başlıyor.

Kampanya süresince modellerin renk opsiyonlarında da özel fiyat fırsatları sunuluyor. Metalik renk farkı California için 27.500 TL, Grand California için 55.000 TL, çift renk opsiyonu ise her iki modelde 120.000 TL olarak belirlenmiş durumda.

Volkswagen Ticari Araç’ın fabrikasyon üretimi olan California ve Grand California modelleri, diğer üst yapı üretimi olan karavan modellerinden, yüksek teknoloji, güvenlik ve konfor özellikleri bakımından ayrışıyor. California modeli, kompakt bir yapıya sahip olmasına rağmen iç mekan düzenlemesi ve işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Konforlu bir yaşam alanı sunan bu model, yatak, mutfak, oturma alanı ve depolama birimlerinin yanı sıra bir de açılır tavan sunuyor. Grand California ise daha büyük bir yapıya sahip ve daha geniş bir araç olarak tasarlanmış. Bu modelde yatak odası, banyo, mutfak ve oturma alanı gibi birçok işlevsel alan bulunuyor. 

ÇOK OKUNANLAR