
Volkswagen Jetta CC, Çin'de tanıtıldı
30 Ağustos 2014 / 16:47 Çin’e özel olarak üretilen otomobil Pekin'de New Midsize Coupe konsepti olarak gösterilmişti

Volkswagen, Jetta’nın dört kapılı coupe gövde formuna sahip versiyonu Lamando’yu Çin’de düzenlenen Chengdu Otomobil Fuarı’nda tanıttı. Aslında bu yılın başlarında Pekin Otomobil Fuarı’nda New Midsize Coupe (NMC) konsepti olarak gösterilen otomobilin üretim versiyonu olan Lamando Çin’de Sagitar adıyla anılan Jetta ile aynı platform üzerinde yer almıyor. Volkswagen’ın MQB platformu üzerinde yer alan otomobil aslında bileşenlerinin çoğunu yedinci jenerasyon Golf ile paylaşıyor.
Volkswagen Lamando ile Çin’de Passat CC’yi çok büyük ve/veya pahalı bulan (genç) müşterilerine bir Jetta CC sunarak satışlarını arttırmayı hedefliyor. Volkswagen’ın Şanghay’da bulunan fabrikasında üretilecek ve satışına Kasım ayı içerisinde başlanacak olan otomobilin baz fiyatının 180.000 yuan (yaklaşık 63.350 TL) olacağı söyleniyor.
Jetta CC’nin Avrupa veya Kuzey Amerika’da satışa sunulup sunulmayacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmazken, benzer bir otomobilin 2016’da tanıtılacak yeni jenerasyon Jetta ile ortaya çıkma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
%100 elektrikli Grande Panda satışa sunuldu
FIAT Grande Panda, elektrikli motoru, ikonik tasarımı ve sürdürülebilir yaklaşımıyla yollarımıza çıktı
-
Toyota, marka değerinde 22 yıldır zirvede
Toyota, nterbrand’in raporuna göre üst üste 22’nci kez dünyanın en değerli otomotiv markası seçildi
-
İngilizler JAECOO 7'yi sevdi
JAECOO 7, Eylül ayındaki 6.489 adetlik satışla İngiltere pazarında dördüncü sıraya yerleşti
-
Zamansız zarafet teknolojiyle buluştu
Mercedes-Benz, markanın mirasını geleceğe taşıyan konsept modeli Vision Iconic'i tanıttı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS