YENİ MODELLER › Volkswagen’dan okullara özel Crafter...

Volkswagen’dan okullara özel Crafter...

23 Temmuz 2014 / 22:15 Crafter Okul, düşük yakıt tüketimi ve güvenlik donanımlarıyla bir okul servisinden beklenen her türlü ihtiyacı karşılıyor

Volkswagen’dan okullara özel Crafter...

Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’ne uygun olarak tasarlanan ve herhangi bir ek düzenleme gerektirmeyen Crafter Okul, yenilenen lüks segment koltuklar, körüklü ve ısıtmalı sürücü koltuğu, orijinal iç kaplama, hız sabitleyici, radyo kumandalı direksiyon, sis farı, manuel açılabilen acil çıkış kapağı ve arka yolcu bölümü camlarında özel perde sistemi gibi standart donanımlarıyla fark yaratıyor.

Araç ayrıca, arka görüşü engellemeyen özel ‘OKUL TAŞITI’ çıkartması, özel floresan ışıklı ‘DUR’ levhası, bulunduğu seviyenin altında kalan ve aracın arka tarafının izlenmesine imkan sunan kameralı görüntü sistemleriyle de öne çıkıyor.

Crafter Okul, standart olarak sunduğu aktif güvenlik özellikleriyle de etkileyici: ESP viraj dengeleme sistemi, ABS, ASR (anti patinaj sistemi), BAS (fren yardımcısı), Hill Holder (yokuş yukarı kalkış yardımı), USC (viraj içine savrulma kontrolü), ROM (devrilme koruması), RMI (denge kaybı koruması) bu güvenlik sistemlerinden bazıları. Ayrıca körüklü sürücü koltuğu da sürücünün rahatını ve güvenliğini sağlıyor.

Crafter Okul, güçlü ve verimli dört silindirli 2-litre TDI turbo dizel motorla sunuluyor. 163 bg güç üreten motor, fabrika verilerine göre 7.9 lt/100 km’lik dikkat çekici ortalama yakıt tüketim verisine sahip..

20.000 km bakım aralığıyla düşük işletim maliyeti ve ekonomik kullanım imkanı da sunan Crafter, her bakımda sadece 7 litre yağ değişimine ihtiyaç duyarak bakım maliyetlerini de düşürüyor.

Volkswagen Ticari Araç’ın Crafter modelinin okul servisleri için geliştirdiği versiyonu Crafter Okul, 16+1, 18+1, 19+1 ve 22+1 yolcu kapasitesi seçenekleriyle satın alınabiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR