SEKTÖREL › Volkswagen’den yeni bir dijital müşteri deneyimi

Volkswagen’den yeni bir dijital müşteri deneyimi

04 Haziran 2021 / 00:23 "Volkswagen Live!" adı verilen görüntülü görüşme uygulaması satış hizmetlerini dijitalleştiriyor

Volkswagen’den yeni bir dijital müşteri deneyimi

Volkswagen Binek Araç, satış hizmetlerinin dijitalleştirilmesi yönündeki çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Volkswagen Live! adındaki Görüntülü Görüşme Uygulaması sayesinde, özellikle pandemi döneminde Volkswagen Yetkili Satıcılarına gidemeyen müşterilerini showroom’daymış gibi ağırlayan, görüntülü bir şekilde araç tanıtımı yapan, stok durumu, fiyat bilgisi ve ödeme koşulları hakkında bilgi veriliyor.

İçinde bulunduğumuz dönem şartları göz önüne alınarak titizlikle geliştirilen Volkswagen Live! müşterilerin showroomlara gitmelerine gerek kalmadan, web sitesi (binekarac.vw.com.tr) üzerinden dolduracakları kısa bir randevu formu ile hizmet almalarına imkan tanıyor. Farklı bir görüntülü görüşme uygulaması indirmeye gerek olmaksızın, direkt olarak akıllı telefonlarının ya da bilgisayarlarının web tarayıcıları üzerinden bu görüşmeyi gerçekleştirebilen kullanıcılar, ultra yüksek görüntü ve ses kalitesi ile showroomlara gitmeye gerek kalmadan Volkswagen modelleri hakkında bilgi sahibi olabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR