GÜNDEM › Volkswagen’in Cenevre sunumuna “şakacı” damgası

Volkswagen’in Cenevre sunumuna “şakacı” damgası

03 Mart 2016 / 22:49 İngiliz komedyen Simon Brodkin VW’nin Cenevre’de yaptığı sunumda markanın emisyon skandalına gönderme yaptı

Volkswagen’in Cenevre sunumuna “şakacı” damgası

Geçtiğimiz yıl Sepp Blatter’i bir FIFA toplantısında banknot yağmuruna tutan İngiliz komedyen Simon Brodkin, Cenevre Otomobil Fuarı’nda Volkswagen sunumu sırasında sahneye çıkarak sunumun aksamasına neden oldu. Bir teknisyen gibi giyinmiş bir şekilde sahneye atlayan Brodkin, “Bu seferkini kimse fark etmeyecek” diyerek elindeki “hile kutusu”nu sunumu yapılan VW up!’ın altına yerleştirdi.

O anda sahnede sunumu gerçekleştiren ve Brodkin’i sahneden indirmek isteyen VW Yönetim Kurulu Üyesi Jürgen Stackmann “otomobilin mükemmel bir durumda olduğunu ve herhangi bir tamire ihtiyacı olmadığını” söyledi. Güvenlik görevlileri tarafından sahneden indirilen Brodkin, sahneden inerken VW CEO’su Matthias Müller’e gönderme yaparak “Bay Müller kimse bulmadığı sürece kutunun sorun yaratmayacağını söyledi.” sözlerini sarf etti. Bütün bu olaylar gerçekleşirken fuarda sunumu takip eden ziyaretçilerin şaşkınlıkları suratlarından okunuyordu.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR