KAMPANYALAR › Volkswagen'in kampanyası devam ediyor

Volkswagen'in kampanyası devam ediyor

16 Ocak 2012 / 22:55 Volkswagen Binek Araç, Aralık ayında başlattığı kampanyasını Ocak sonuna kadar devam ettiriyor

Volkswagen'in kampanyası devam ediyor
Volkswagen Binek Araç'ın Ocak ayı sonuna kadar devam eden kampanyasında, satışı Euro ile gerçekleştirilen Tiguan, CC, Scirocco ve Golf R modellerinde ‘Sabit Kur’ avantajı uygulanıyor ve 1 Euro = 2,19 TL olarak hesaplanıyor. Ayrıca, Polo, Golf, Jetta, Passat ve Passat Variant modellerinin benzinli versiyonlarında, yüzde 4,5’e varan fiyat avantajı sağlanıyor.

Kampanya süresince Touareg için de sabit kur avantajı mevcut. 1 Euro’nun 2,29 TL olarak sabitlendiği Touareg modeli için ayrıca özel paket avantajı da devam ediyor. Otomatik seviye kontrolü ve hıza duyarlı elektronik amortisör kontrol sistemine sahip ‘Havalı Süspansiyon Sistemi’ ve ‘Panoramik Cam Tavan’dan oluşan özel konfor paketini almak isteyen kullanıcılara anahtar teslim fiyatı üzerinden 4.000 Euro indirim uygulanıyor.

Kampanya kapsamında, Yeni Tiguan’ın 1,4 TSI 160 bg 4MOTION® Sport&Style versiyonuna 1.300 Euro indirimle sahip olma imkanı da mevcut.

Bununla birlikte tüm Volkswagen modellerine, Volkswagen Doğuş Finans’tan özel TL kredi faiz oranıyla sahip olunabiliyor. Araç bedelinin yüzde 80’ine kadar kampanyalı kredi faiz oranı yüzde 1,19 olarak verilirken, ‘Hep Yeni Paketi’ kapsamında iki sigorta ürünüyle birlikte alınacak araçlarda (Kasko, Uzatılmış Garanti v.b.) kredi oranı yüzde 1,09 olarak sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR