SEKTÖREL › VW Ticari Araç'ın projesine ödül...

VW Ticari Araç'ın projesine ödül...

25 Ağustos 2015 / 08:02 Volkswagen Ticari Araç, Beacon Projesi ile Uluslararası Stevie Ödülü’nün sahibi oldu

VW Ticari Araç'ın projesine ödül...

Dünyanın en ünlü markalarının projelerinin yarıştığı Stevie Ödülleri’nde, Volkswagen Ticari Araç’ın SUV modeli Amarok için Turkcell ile birlikte gerçekleştirdiği Beacon Teknoloji alt yapılı test sürüşü projesi, 2015 Yılının Mobil Pazarlama Kampanyası dalında Gümüş Stevie Ödülü’ne layık görüldü.
 
Volkswagen Ticari Araç, Türkiye’de otomotiv sektörü tarafından ilk kez uygulanan Beacon Projesi’nde, Volkswagen Amarok modelinin test sürüşünü potansiyel müşterilere deneyimletmek amacıyla, Turkcell’in ‘Mikrolokasyon Platformu’nu kullandı. Bir alışveriş merkezinde bulunan Volkswagen Amarok reklam panosuna “beacon” cihazları yerleştirildi. Volkswagen Amarok reklam görselinin en az 3 metre yanından geçen ve daha önceden kriterleri belirlenmiş, reklam almaya izin veren hedef kitleye IVR (sesli arama) ve SMS gönderimi yapıldı. Bu arama ve gönderimlerle, Turkcell kullanıcıları, Amarok ile test sürüşü yapmak için otoparka yönlendirildi.
 
Dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri, 2002 yılından bu yana uluslararası şirket ve organizasyonları yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiriyor. Ödüllerde bu yıl 60'ın üzerinde ülkenin farklı sektörlerinden 3.700'ü aşkın aday yarıştı. Adaylar, dünyanın dört bir tarafından 200’ün üzerinde yöneticinin yer aldığı jürinin oylarıyla değerlendirildi.

ÇOK OKUNANLAR