İLK BAKIŞ › VW, yeni konseptinin teaser videosunu yayımladı

VW, yeni konseptinin teaser videosunu yayımladı

30 Aralık 2015 / 15:03 Videoda Tüketici Elektronikleri Fuarı’nda tanıtılacak olan konseptin gövde şeklinin ipuçları yer alıyor

VW, yeni konseptinin teaser videosunu yayımladı

Volkswagen Tüketici Elektronikleri Fuarı’nda (CES) göstereceği “tamamen yeni konseptinin” teaser videosunu gösterdi. Konsept Alman üreticinin 2011’de tanıttığı Bulli konseptini anımsatsa bile, yapılan açıklamalarda konseptin sıfırdan geliştirildiğinin altı çiziliyor. Yeni konseptinin elektrikli olacağını açıklayan Volkswagen’in yayımladığı teaser video, konseptin bir minivan olabileceğinin ipuçlarını veriyor. Ocak ayında düzenlenecek olan fuarda gösterilecek olan yeni konsept hakkında detaylar şimdilik kısıtlı, ancak konseptin yüksek seviyede bağlanırlığa ve otonom sürüş teknolojilerine sahip olacağı tahmin ediliyor.

Videoda konseptin bagaj kapağında otomobilin “duo-e” adına sahip olabileceği hakkında ipuçları da yer alıyor. Konseptin “duo-e” adına sahip olması durumunda, ismi oluşturan ilk parça olan “duo”nun aracın çok yönlülüğüne, ikinci parça olan “e”nin ise elektrikli olmasına gönderme yapıyor olacağı söyleniyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR