İLK BAKIŞ › VW'den Gran Turismo'ya özel yeni bir konsept

VW'den Gran Turismo'ya özel yeni bir konsept

10 Nisan 2015 / 18:29 GTI Roadster Vision GT önce Wörthersee’de sonrasında ise Gran Turismo 6’da karşımıza çıkabilir

VW'den Gran Turismo'ya özel yeni bir konsept

Volkswagen yeni GTI Supersport Vision Gran Turismo konseptinin teaser fotoğraflarını yayınladı. Geçtiğimiz yılın GTI Roadster Vision Gran Turismo konseptinin üç kapılı sert bir hatchback versiyonu olarak nitelendirilebilecek olan otomobil geniş gövde kiti, devasa karbon fiber ön splitter’ı, kaslı çamurlukları ve yine karbon fiberden yapılmış büyük arka kanadıyla dikkat çekiyor.

Otomobilin arka difüzörü de yine karbon fiberden üretilirken tasarımcılar arka kısmı yuvarlak çift krom egzoz çıkışı ile süslemiş. GTI Supersport Vision GT’nin farlarında tamamen LED teknolojisi kullanılırken, otomobilin LED gündüz farları ön tamponun agresif köşelerine yerleştirilmiş. Konsept otomobile güç veren motor hakkında henüz bir bilgi bulunmazken, geçtiğimiz yılın konseptine güç veren motorun 510 bg güç ve 665 Nm tork üreten 3-litre çift turbolu VR6 TSI motor olduğunu hatırlatabiliriz.

Volkswagen GTI Supersport Vision Gran Turismo’nun önümüzdeki ay Avusturya’da düzenlenecek olan Wörthersee etkinliğinde ilk kez gösterilmesi ve ardından Polyphony Digital’ın Gran Turismo 6 adlı oyununda sanal dünyaya giriş yapması bekleniyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR