
WTCC'de ilk hafta sonuna Citoren damgası!
13 Nisan 2014 / 22:40 Dünya Binek Otomobil Şampiyonası'na bu sezon ilk defa katılan Citroen, Fas'ta iki yarışı da kazandı

Dünya Binek Otomobil Şampiyonası (WTCC)'nın ilk ayağı bugün Fas'ın Marrakech şehrinde koşuldu. Cadde pistinde koşulan iki yarışta da, kazanan şampiyonaya bu yıl ilk defa katılan Citroen oldu.
Şampiyonada C-Elysee'nin yarış versiyonuyla yarışan Fransız üretici ilk yarışta Jose Maria Lopez, Sebastian Loeb ve Yvan Muller ile birinci, ikinci ve üçüncü sırada damalı bayrağın altından geçerek podyumu kapatırken, ikinci yarışta da Sebastian Loeb ve Jose Maria Lopez ile duble yaparak iki yarışı da domine etmeyi başardı. Yarışın hemen başında yaşanan kaza sebebiyle olaylı geçen ikinci yarışta podyumun son basamağında ise Chevrolet pilotu Hugo Valente yer aldı.
Haber: Ege Geçyatan























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS