MOTORSPORLARI › Yağmur altında büyük mücadele...

Yağmur altında büyük mücadele...

17 Ekim 2011 / 22:30 V1 Challenge’ın beşinci yarışı 16 Ekim Pazar günü İstanbul Suadiye’de yağmur altında koşuldu

Yağmur altında büyük mücadele...
V1 Challenge’ın 2011 sezonu beşinci ayak yarışı 16 Ekim Pazar günü İstanbul Suadiye’de gerçekleştirildi. V1 Challenge’ın Suadiye ayağında yarışmacılar  üçerli gruplar halinde yarıştı. Her üçlü grup yarışını kazanan pilot bir üst gruba çıktı. Bu yarışların sonuçlarına göre Can Tolon, sıralama turlarında en iyi zamana imza atan Burak Çukurova ve ikinci en iyi zamanın sahibi Özgür Gür ile finalde yarışmaya hak kazandı. Bu üç hızlı pilot on turluk yarışta kozlarını paylaştı ve Can Tolon damalı bayrağın altında geçen ilk pilot oldu.

Active Academy destekli aracıyla zafere ulaşan Can Tolon’un ardından ikinciliği Iss Catering Services pilotu Burak Çukurova, üçüncülüğü ise Nescafe Xpress aracında yarışan Özgür Gür kazandı. V1 Challenge’ın ödüllendirme sistemi gereği, Can Tolon 3.000 TL. Burak Çukurova 2.000 TL ve Özgür Gür de 1.000 TL’lik para ödülünün sahibi oldu. Para ödülünün yanında ilk üçe giren pilotlar Bodrum Otel Gümüşlük’te bir hafta çift kişilik tatil ödülünün de sahibi oldu.

V1 Challenge’ın beşinci ayağını kazanan Can Tolon, son iki yarışta zafere çok yaklaştığı halde  bazı talihsizlikler yaşadığını fakat buna rağmen sonunda istediği başarıyı elde ettiğini ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.   

ÇOK OKUNANLAR