
Yeni 2 Serisi Active Tourer ön siparişe açıldı
23 Şubat 2022 / 16:59 BMW'nin kullanışlı kompakt MPV modeli 912.300 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de...

BMW’nin çok yönlü kompat MPV modeli 2 Serisi Active Tourer, hafif hibrit teknolojisine sahip 1.5 litrelik turbo-benzinli motor seçeneğiyle Türkiye pazarına sunuldu. Ön siparişe açılan BMW 220i Active Tourer, Luxury Line ve M Sport tasarım paketleriyle satın alınabilecek. Otomobilin Luxury Line paketi 912.300 TL'lik fiyat etiketi taşırken, M Sport paketi ise 959.400 TL'lik fiyatla sunuluyor.
Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, daha eğimli bir tasarıma sahip olan A sütunları, yan cam grafiği, gövdeye entegre kapı kolları ve ince C sütunlarıyla selefinden daha şık ve orantılı bir tasarım sunarken, sürtünme katsayısı da yapılaşn iyileştirmeler sonucunda 0.26 Cd seviyelerine düşürülmüş.
Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, geniş ve çok yönlü bir kabine sahip. Kabin geometrisi ve iç tasarım detaylarında BMW iX'ten ilham alındığı açıklanıyor. İnce gösterge paneli, BMW Kavisli Ekran ve azalan düğmeler sayesinde iç mekanda eskisine göre daha premium hissettiren bir ambiyans sunuluyor.
BMW 2 Serisi Active Tourer kullanım alanları açısından da oldukça cömert. Ön koltukların arasındaki kol dayamanın önünde yer alan geniş eşya gözünde, hem akıllı telefon hem de termos gibi eşyalar için geniş bir kullanım alanı sunuluyor. Otomobilin koltuk konforu da iyileştirilmiş. Elektrikli olarak ayarlanabilen sürücü koltuğu aynı zamanda hafıza fonksiyonuna da sahip. Sportif tasarımlı bu koltuklarda opsiyonel olarak masaj özelliği de satın alınabiliyor.
Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, 13 santimetreye kadar öne kayabilen arka koltukları ve 40:20:40 oranında katlanabilen arka koltuk sırtlıkları sayesinde kullanıcılar için çok amaçlı bir yük bölmesi haline geliyor. Bu doğrultuda bagaj hacmi 1405 litreye ulaşabiliyor.
Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer’da standart olarak sunulan özellikler arasında BMW Live Cockpit Professional, BMW Head Up Display, Akıllı Telefon Arayüzü, Sürüş Asistanı, Adaptif LED Farlar, Park Asistanı ve Panoramik Cam Tavan yer alıyor. Kablosuz Şarj Haznesi, Konfor Erişim Sistemi ve Park Asistanı Plus ise opsiyonel olarak sunulan donanımlar arasında.
Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer'ın ülkemizde sunulan 220i versiyonunda 170 beygir güç ve 280 Nm tork sunan 1.5 litrelik benzinli motor görev yapıyor. Hafif hibrit teknolojisi ile frenleme veya sürüş esnasında otomobilin kinetik enerjisi elektriğe dönüştürülerek bataryada depolanabiliyor. Bu güç, otomobilin elektrik sistemlerinde kullanılarak motorun performans ve verimliliğini arttırıyor. Böylelikle daha düşük emisyon ve yakıt tüketimi elde edilirken, ek olarak 19 bg güç ve 55 Nm tork sağlanıyor.
-
Renault Boreal de ülkemizde üretilecek OYAK ve Renault'nun 400 milyon Euro'luk yatırımının ikinci adımı olan Boreal tanıtıldı
-
Yenilenen Corolla Cross Hybrid Türkiye’de... Toyota Corolla Cross Hybrid, lansmana özel fiyatlar ve üç farklı donanım seviyesiyle satışa sunuldu
-
Yeni Transporter’ın Camlı Van versiyonu satışa sunuldu Volkswagen Ticari Araç, yeni Transporter'ın Panel Van ve Caravelle versiyonlarından sonra şimdi de Camlı Van seçeneğini pazara sundu
-
Hyundai, ilk kalite araştırmasında zirvede Hyundai Motor Grubu, üst üste ikinci kez tüm otomotiv grupları arasında birinci sırada yer aldı
-
Makyajlı Renault Austral Türkiye'de... Renault Austral, büyük kardeşi Rafale ile benzerlik gösteren makyajlı tasarımıyla satışa sunuldu
-
Yeni BMW X3'ün beklenen versiyonu geldi BMW, Türkiye’ye özel 1.6 litrelik motor seçeneğiyle X3 20 modelini satışa sundu.
-
Eskişehir'den küresel hamle SWM ve JAC, Urzat ortaklığıyla Eskişehir’de üretime başlıyor. Hedef ihracat ve yüksek yerlilik...
-
Skoda'nın satış adetleri artmaya devam ediyor Yüce Auto-Škoda, Türkiye pazarında yılın ilk yarısında 20.181 adetlik satış performansına imza attı
-
Toyota'nın hidrojenli ralli aracı etaplarda! Toyota, GR Yaris Rally2 H2 konseptini ilk kez Finlandiya Rallisi’nde etaplara çıkaracak
-
Volvo XC60 makyajlandı Volvo’nun en çok satan SUV modeli XC60, 2026 model yılı için kapsamlı bir makyaja geçirdi