İLK BAKIŞ › Yeni Amarok 2022'de tanıtılacak

Yeni Amarok 2022'de tanıtılacak

12 Aralık 2021 / 12:48 Yeni Volkswagen Amarok'un selefinden daha karizmatik ve yetenekli olduğu açıklanıyor

Yeni Amarok 2022'de tanıtılacak

Yeni Volkswagen Amarok yüzünü göstermeye başladı. Avustralya ve Avrupa'daki ekipler tarafından geliştirilen ve Güney Afrika'da üretilecek olan yeni Amarok'un 2022'de tanıtılması planlanıyor.Yeni Amarok'un Türkiye pazarına ise 2023’ün ilk çeyreğinde sunulması hedefleniyor.

Yeni Amarok'un selefinden hem daha karizmatik hem de daha yetenekli bir pick-up olduğu açıklanıyor. İç ve dış tasarımında tamamen yeni bir görünüme sahip olan ikinci nesil Amarok, önceki nesline göre daha kapsamlı donanım özelikleri sunacak. 

Volkswagen Ticari Araç Tasarım Başkanı Albert-Johann Kirzinger’in yaptığı açıklamaya göre, "Çarpıcı ön yüzü ve hepsinden önemlisi özgün X tasarımı yeni Amarok'u güçlü bir şekilde ayrıştırıyor ve segmentinde öncü olma iddiasını ortaya çıkarıyor. Yeni Amarok'un gücü ve performansı, hem içte hem dışta Volkswagen DNA'sıyla net bir şekilde ifade edilirken, kaslı görüntüsüyle öz güvenini ortaya koyuyor.

ccd09d8dd8d4f0b3672dceb8d60ee499_0.jpg

Amarok’un, özellikle işler zorlaştığında müşterilerinin hedeflerine ulaşmasını sağlayan çözümler sunduğunu söyleyen Volkswagen Ticari Araç Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Marka Yönetim Kurulu Üyesi Dr Lars Krause; “Amarok, birçok alanda ilk bakışta imkansız görünen şeyleri mümkün kılarak, kullanıcılarına işlerinde ve günlük yaşamlarında yardımcı olarak işlerini kolaylaştırıyor. Şimdi ikinci nesil Amarok, sunduğu ileri teknolojiye sahip sürüş destek sistemleri ve dijital mobil bağlantı özellikleriyle müşterilerimizi etkileyecek özelliklere sahip. Yeni Amarok, 2022'den itibaren bu segmentte daha önce görülmemiş yeniliklere sahip olacak. Ve eskiden olduğu gibi, zorlu araziler onu caydıramayacak.” şeklinde bilgi verdi.

ÇOK OKUNANLAR