LANSMAN › Yeni BMW 3-Serisi tanıtıldı

Yeni BMW 3-Serisi tanıtıldı

17 Şubat 2012 / 15:39 Yeni BMW 3-Serisi'nin lansman partisi Hilton Convention Center'da düzenlendi

Yeni BMW 3-Serisi tanıtıldı
Türk Otomotiv sektörünün köklü kuruluşu Borusan Otomotiv, 16 Şubat 2012 tarihinde Hilton Convention Center’da düzenlediği lansman partisiyle yeni BMW 3-Serisi’ni tanıttı. 'Üç Gösterisi' sloganıyla tanıtılan ve otomobilin sporcu ruhunun hakim olduğu lansman gecesi, BMW Grup Satış ve Pazarlama Direktörü Ayhan Ölçer’in konuşmasıyla açıldı. Yeni 3-Serisi, bu gece için özel hazırlanan dans gösterisi eşliğinde davetlilere tanıtılırken, Murat Boz’un sürpriz performansı partiyi daha da hareketlendirdi.
 
BMW CEO’su Norbert Reithofer tarafından sınıfının en sportif ve en yüksek sürüş zevki veren otomobili olarak tanımlanan yeni BMW 3-Serisi, yepyeni tasarımı ve sürüş dinamiğiyle dikkat çekiyor. Tasarım hatlarındaki atletik oranlarla selefinden daha sportif bir görüntü kazanan yeni 3-Serisi, Sport, Modern ve Luxury olmak üzere 3 farklı donanım paketiyle sunuluyor.

Yeni BMW 3-Serisi'nde, performansı yakıt verimliliğiyle birlikte sunan TwinPowerTurbo motor teknolojisi yer alıyor. Tüm modellerde 6-ileri manuel şanzıman standartken, sınıfında tek olma özelliği taşıyan 8-ileri otomatik şanzıman da opsiyon olarak sunuluyor. Artan boyutları sayesinde daha geniş ve modern bir iç hacme kavuşan yeni 3-Serisi'nin sınıfının ötesindeki konfor standartlarını sportif sürüş deneyimiyle bir arada sunduğu açıklanıyor.

Renkli “head-up display” ekran, çevre görüş kamerası, şerit ikaz sistemi, park yardım asistanı, sürüş modu, internete girebilme ve BMW Apps. gibi özelliklere sahip olan yeni BMW 3-Serisi, ülkemizde ilk etapta 320d turbodizel ve 328i benzinli versiyonlarıyla sunuluyor. BMW fiyat listesinde Yeni BMW 320d'nin fiyatı 49.430 Euro olarak verilirken, 328i'nin başlangıç fiyatı ise 57.608 Euro olarak belirlenmiş.

ÇOK OKUNANLAR