
Yeni BMW X3'ün beklenen versiyonu geldi
17 Temmuz 2025 / 13:20 BMW, Türkiye’ye özel 1.6 litrelik motor seçeneğiyle X3 20 modelini satışa sundu.

BMW, Türkiye pazarına özel olarak geliştirdiği yeni BMW X3 20 ile premium SUV segmentinde yeni bir dönem başlatıyor. Borusan Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye’de satışa sunulan model, hem performans hem de donanım açısından dikkat çeken özelliklere sahip. Yeni BMW X3 20, X-Line tasarım paketiyle 5.071.500 TL, M Sport tasarım paketiyle ise 5.350.700 TL’den satışa çıktı.

Türkiye’ye özel geliştirilen 1.6 litrelik mild hybrid benzinli motor, 190 beygir güç ve 310 Nm tork üretiyor. Araç, 0’dan 100 km/s hıza 8.4 saniyede ulaşırken 7,4 – 8,2 litre/100 km’lik ortalama yakıt tüketimiyle performans ve verimliliği bir araya getiriyor.
Tasarım tarafında M Sport ve X-Line paketleri, BMW Iconic Glow kontur aydınlatmaları ve yeni T şekilli arka stoplarla sportif ve modern bir görünüm yaratıyor. Kabin içinde 12.3 inç dijital gösterge paneli ve 14.9 inç kontrol ekranı sürüş deneyimini dijital olarak zenginleştirirken, Harman Kardon Surround Ses Sistemiyle konfor ön planda tutuluyor.

Yeni X3 20 ayrıca Sürüş Asistanı Plus, Şerit Takip Asistanı, geri sürüş asistanı, Park Asistanı, BMW Digital Key Plus, Panoramik Cam Tavan, kablosuz şarj ünitesi ve Connected+ Unlimited gibi özelliklerle günlük kullanımda yüksek konfor ve güvenlik sunuyor.
Türkiye pazarına özel yaklaşımıyla dikkat çeken BMW, X3 20 modeliyle premium SUV segmentinde rekabeti yeniden şekillendirmeye hazırlanıyor.

Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, modelle ilgili yaptığı açıklamada, “BMW X3 20, Türkiye’nin dinamik sürüş beklentilerine göre yeniden şekillendirildi. Gerek motor hacmi gerekse donanım seviyesiyle kullanıcı dostu ve rekabetçi bir SUV sunuyoruz,” dedi. Tiftik, Türkiye’ye özel motor seçeneğinin, regülasyonlara ve kullanıcı tercihine uyum sağlamak amacıyla geliştirildiğini belirterek, “Yerel ihtiyaçlara odaklanarak BMW kalitesini herkes için erişilebilir kılmak istiyoruz,” ifadelerini kullandı.
-
Hyundai STARIA da elektriklendi
Hyundai’nin tam elektrikli ilk MPV modeli STARIA Elektrik, Brüksel Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı
-
Yeni CLA'nın mHEV versiyonu Türkiye'de...
Mercedes-Benz, yeni CLA'nın 48 volt teknolojili versiyonunu da Türkiye’de satışa sundu
-
Yeni Kia Stonic satışa sunuldu
Kia'nın B-Crossover modeli Stonic yenilenen tasarımı ve gelişmiş dijital donanımlarıyla Türkiye'de...
-
Yeni Opel Astra Brüksel’de sahneye çıktı
Opel, Brüksel Otomobil Fuarı’nda yeni Astra ve Astra Sports Tourer’ın dünya prömiyerini gerçekleştirdi
-
Škoda’nın en büyük elektrikli SUV modelinin ismi belli oldu
Skoda, yedi koltuklu elektrikli SUV modeli Peaq ile ürün gamının zirvesini güçlendiriyor
-
GAZOO Racing’i artık ayrı bir performans markası
Toyota, GAZOO Racing’i yol ve yarış otomobillerini geliştiren ayrı bir performans markası olarak konumlandırdı
-
Makyajlanan Peugeot 408 gün ışığına çıktı
Peugeot, sportif fastback tasarımlı 408 modelinin makyajlanmış versiyonunu tanıttı
-
Makyajlı Dacia Sandero Türkiye’de satışa sunuldu
Dacia, makyajlı Sandero modelini 1.240.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sundu
-
Yüce Auto-Škoda, tarihinin en yüksek satış rakamına ulaştı
Škoda, Türkiye otomotiv pazarında 2025’te 45.321 adetlik satış gerçekleştirerek Yüce Auto tarihinin en yüksek yıllık satış rakamını elde etti.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS