İLK BAKIŞ › Yeni C-Serisi Coupe bu kadar şık görünebilir...

Yeni C-Serisi Coupe bu kadar şık görünebilir...

14 Eylül 2014 / 22:47 Mercedes-Benz'in coupe gövdeli yeni C-Serisi, S-Serisi Coupe’nin izinden gidebilir

Yeni C-Serisi Coupe bu kadar şık görünebilir...

Mercedes-Benz yeni C-Serisi’nin Coupe versiyonu üzerinde çalışıyor ve otomobilin ortaya çıkmasına yaklaştığımız her gün otomobil ile ilgili yeni iddialar, yorumlar ve çizimler ortaya çıkıyor.

Yeni C-Serisi Coupe’yi baz alan son çalışma C-Serisi Sedan ve S-Serisi Coupe’den ilham alınarak tasarlanmış. Grafik tasarımcılarının yorumunda otomobilin burnu iki barlı ızgara, büyük hava girişleri ve LED farlara sahip. Otomobilin arkasına doğru devam ettiğimizde ise kıvrımlı hatlara sahip gövde, hafifçe alçalan tavan çizgisi ve belirgin karakter çizgileri karşımıza çıkıyor.

Otomobilin motor seçenekleri ise sedan gövdeli C-Serisi’nden alınacak yanı bu durum, otomobilin baz olarak sunulan 156 bg’lik 1.6-litre turbo benzinli motor ile birlikte sunulan C180’den, 450 bg’lik 4-litre çift turbo V8 motora sahip yüksek performanslı C63 AMG Coupe’ye kadar geniş seçeneklere sahip olacağı anlamına geliyor.

Mercedes-Benz yeni otomobili ile ilgili henüz ser verip sır vermiyor. Ancak yeni modelin 2015 veya 2016 yılı içerisinde tanıtılacağı düşünülüyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR