
Yeni Clio, Cenevre'nin en iyisi seçildi...
21 Mart 2019 / 23:51 Yeni Renault Clio, halka açık oylama sonucunda Cenevre Otomobil Fuarı’nın 'En İyi Otomobili' seçildi

Yeni Clio, Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki dünya prömiyerinin ardından ilk ödülünü kazandı. Halka açık bir oylama olan Grand Prix RTL-Auto Plus–Turbo’da 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nın ‘’En İyi Otomobili’’ seçilen yeni Clio, fuarda tanıtılan 8 model ile mücadele etti.

Oyların yüzde 56'sını alan beşinci nesil Clio, geniş ve inovatif kabini ile dikkat çekiyor. Sınıfının en geniş ekranı ve internet bağlantılı multimedya sistemi Easy Link ile birlikte sunulan yeni Clio, hem Renault için hem de segmenti için birçok öncü yeniliğe sahip. Yeni Clio ile birlikte sunulan yeni E-TECH hibrit teknolojisi ve yeni nesil sürüş destek sistemleri bu yenilikler arasında yer alıyor.

İç Tasarım Direktörü Antoine Genin,“Yeni Clio tasarımının otomobilseverler tarafından benimsendiğini görmek bizi çok mutlu etti. Sürücü ve yolcular için teknoloji, konfor ve geniş alanın ön planda olduğu Smart Cockpit / Akıllı Kabin’iyle, iç kısımda gerçekleşen devrim daha ilk bakışta fark ediliyor. Yeni Clio, teknolojisi ile günlük hayatı daha da kolaylaştıracak çok yönlü bir otomobil.”dedi.
Yeni Clio Program Direktörü Olivier Brosse, “Bu ödül, yeni Clio ve bugüne kadarki en iyi Clio modelini yaratmak için adeta sanatçı yönlerini konuşturan tüm ekibin ilk ödülü oldu. Marka içindeki tutkunun, insanlar ve çok sayıda marka tutkunu tarafından da paylaşıldığını ve hissedildiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, internet bağlantılı, elektrikli ve otonom özelliklere sahip yeni bir ürün gamının ilk modeli olan yeni Clio’nun yanı sıra Renault’ya da duyulan güveni gösteriyor” dedi.

-
Volvo EX30, Good Design Award 2025 ödülünü kazandı
EX30, tasarım ve sürdürülebilirlik kriterleriyle "Good Design Award 2025"te Ulaşım kategorisinde ödüle layık görüldü
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.
-
Volvo’dan 2,5 milyon aracı kapsayan büyük güncelleme
Volvo Cars, 85 ülkeyi kapsayan kablosuz yazılım güncellemesiyle yeni Volvo Car UX arayüzünü kullanıcılarla buluşturuyor
-
GTI ruhu WEC mücadelesinde...
Team Peugeot TotalEnergies, 93 ve 94 numaralı Peugeot 9X8 için GTi mirasından ilham alan yeni tasarımını tanıttı
































FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS