YENİ MODELLER › Yeni Ford Tourneo Connect Türkiye’de satışa sunuluyor

Yeni Ford Tourneo Connect Türkiye’de satışa sunuluyor

25 Eylül 2014 / 11:16 İkinci nesil Tourneo Connect Ekim ayından itibaren 57.650 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek

Yeni Ford Tourneo Connect Türkiye’de satışa sunuluyor

Ford, hafif ticari modeli Connect’in ikinci jenerasyonu ile hafif ticari segmentine yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Tourneo Connect yenilenen yüzünün yanı sıra, sahip olduğu yeni motor seçenekleri ve teknolojileri ile dikkat çekiyor. Ford’un yeni hafif ticarisi eski jenerasyonuna göre çok farklı ön kısmı ile dikkat çekerken, otomobilin arka kısmı geçtiğimiz yıl tanıtılan Tourneo Custom modelini hatırlatıyor. Standart olarak 16 inçlik alaşım jantlar, dört tekerlekte disk frenler ve lastik basınç ölçme sistemi ile birlikte sunulan otomobilde Yokuş Kalkış Desteği, Acil Durum Fren Uyarısı ve Acil Durum Fren Desteği gibi teknolojik emniyet sistemleri de standart olarak sunuluyor.

Kaputunun altında Ford’un makul yakıt tüketimine sahip elden geçirilmiş 1.6-litre TDCi turbodizel motorunun 95 bg’lik ve 115 bg’lik versiyonlarına sahip olabilen yeni Ford Tourneo Connect Deluxe donanım paketi ile 57.650 TL, Titanium donanım paketi ile ise 65.700 TL anahtar teslim fiyatları ile Ekim ayından itibaren satışa sunulacak.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR