YENİ MODELLER › Yeni Jeep Wrangler yüzünü gösterdi

Yeni Jeep Wrangler yüzünü gösterdi

21 Kasım 2017 / 14:56 Jeep'in ikonik tasarımlı modelinin yeni neslinin ilk resmi fotoğrafları yayınlandı...

Yeni Jeep Wrangler yüzünü gösterdi

Jeep Wrangler'ın yeni nesli gün ışığına çıktı. İkonik tasarım özelliklerini yeni neslinde de koruyan Wrangler, yüksek verimliliğe sahip gelişmiş motor seçenekleri, teknolojik donanımları ve  çeşitli karoser kombinasyonlarıyla ilk kez 29 Kasım'da Los Angeles Auto Show'da sergilenecek.

İkonik Wrangler tasarım öğelerini bünyesinde barından Wrangler'ın, verimli motor ve şanzıman seçeneklerine, gelişmiş dört tekerlekten çekiş sistemine, yüksek teknoloji ürünü konfor ve güvenlik donanımlarına sahip olduğu açıklanıyor.

d32d818e465b9388f3cca8dc48b0c2cf_0.jpg

İkonik yedili ızgara, maskülen tasarım hatları, sembolik yuvarlak farları ve kare stop grubuyla geçmişe olan aidiyetini dışa vuran yeni Wrangler, daha iyi aerodinamik özellikleri, yükseltilmiş malzeme kalitesi ve işçilik seviyesiyle dikkat çekerken, karoser seçeneklerinde sunulan çeşitlilik de macera sever 4x4 tutkunlarını mutlu edecek gibi görünüyor. Katlanabilen ön camı, farklı kapı sayısına sahip karoser kombinasyonu ve tamamen açılabilen tavan yapısıyla açık hava özgürlüğünü en üst seviyeye çıkaran yeni Wrangler'ın yeni yılda yollara çıkması bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR