İLK BAKIŞ › Yeni jenerasyon VW Crafter’ın tasarım çizimleri yayımlandı

Yeni jenerasyon VW Crafter’ın tasarım çizimleri yayımlandı

03 Temmuz 2016 / 13:51 Alman üretici yeni modelinin 0.33 Cd’lik hava sürtünme katsayısı ile sınıfının en iyisi olacağını iddia ediyor

Yeni jenerasyon VW Crafter’ın tasarım çizimleri yayımlandı

Volkswagen ticari araç pazarında önemli bir yere sahip olan modeli Crafter’ın tasarım çizimlerini ortaya çıkardı. İlk bakışta markanın Transporter modelini akıllara getiren daha büyük boyutlu aracın 0.33 Cd’lik hava sürtünme katsayısı değeri ile sınıfının lideri olacağı iddia ediliyor.

Avrupa’da bu yılın son çeyreğinde satışa sunulacak olan yeni Crafter’ın tasarımında büyük ızgara ve şık ön farlar dikkat çekiyor. Markanın Transporter ve Caddy modellerine göz kırpan stop tasarımına sahip olan ticari aracın şık bir omuz çizgisine sahip olduğu da gözlerden kaçmıyor. Volkswagen yeni ticari aracının iç mekanının nasıl görüneceği konusunda henüz herhangi bir ipucu vermiyor, ancak şu anda Mercedes-Benz tarafından üretilen ticari aracın yeni jenerasyonunun artık markanın kendisi tarafından üretileceği biliniyor. Volkswagen yeni ticari modeli için Polonya’da yeni bir fabrika da kuruyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR