LANSMAN › Yeni Logan MCV'de baz fiyat 33.800 TL

Yeni Logan MCV'de baz fiyat 33.800 TL

16 Şubat 2014 / 23:21 Dacia, tamamen yenilenen Logan MCV modelini 33.800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Yeni Logan MCV'de baz fiyat 33.800 TL

Pazar payını her geçen yıl arttıran Dacia, model gamına bir yenilik daha ekledi. İlk nesli 2007 yılında tanıtılan ve bugüne kadar ülkemizde 32 bin adetlik satışa ulaşan Logan MCV modelini tamamen yenileyen marka, geniş bagaj hacmiyle öne çıkan bu otomobilini 33.800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Tamamen yeni bir tasarıma, arttırlmış güvenlik seviyesine ve markanın diğer yeni nesil modellerinde olduğu gibi daha kaliteli bir kabine sahip olan yeni Logan MCV, 4492 mm ile yerini aldığı modelden 40 mm daha uzun bir gövdeye sahip. Genişliği de selefinden 8 cm daha fazla olan yeni model, böylece hem daha geniş bir kabin hem de 573 litrelik hacimli bir bagaj sunuyor.

Ülkemizde tek bir donanım seviyesi ile satışa çıkan yeni Logan MCV'de çift hava yastığı, ABS, AFU, ESP ve ASR gibi güvenlik teknolojileri standart olarak yer alıyor. 7 inç dokunmatik ekranlı bir navigasyon ve multimedia sistemi olan Media NAV ise opsiyonel olarak sunulmakta.

Logan MCv'nin motor gamıysa iki farklı üniteden oluşuyor. Benzinli versiyonda 75 bg gücünde 1.2 litrelik bir motor görev yaparken, dizel seçenekte ise yine 75 bg güç üreten 1.5 litrelik dCi ünite bulunuyor. Logan MCV'nin 3.9 lt/100 km'lik ortalama yakıt tüketim verisi sunan dizel motor seçeneğinde sınıfının en ekonomik modeli olduğu açıklanıyor. Bunun yanında otomobilin bir LPG'li versiyonu da bulunuyor.

1.2 litrelik benzinli motor seçeneği 33.800 TL'lik fiyat etiketiyle sunulan Logan MCV'nin LPG'li versiyonuysa 36.600 TL'lik bir fiyat etiketi taşıyor. 1.5 litre dCi motorlu dizel MCV'nin satış fiyatıysa 40.150 TL olarak açıklandı. Eski neslinde 7 kişilik bir versiyonu da bulunan Logan MCV, yeni neslindeyse bu görevi Lodgy'ye bırakarak sadece 5 koltuklu olarak karşımıza çıkıyor.

Logan' MCV'nin İstanbul'da gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar; yeni Logan MCV'nin hem özel hem de profesyonel kullanıcılar için son derece uygun bir alternatif olduğunu ve uygun fiyatı ile sıfır km otomobil sahibi olma fırsatı sunan aracın geniş ailelerin ekonomik çözümü olacağını dile getirdi.

ÇOK OKUNANLAR