
Yeni nesil smart’lar Türkiye’ye geldi!
22 Haziran 2016 / 21:52 Şehir içi otomobili denince akla gelen ilk üretici olan smart yeni modellerini satışa sundu

Daimler’in şehir içi mobilite için özel olarak ortaya çıkardığı ve özellikle Avrupa’da büyük bir kesime hitap eden smart markası, yeni jenerasyon modellerini ülkemizde satışa sundu. smart’ın artık kült olarak tanımlanabilecek klasik iki kişilik modeli fortwo ve fortwo cabrio’nun yanı sıra, merakla beklenen dört kişilik forfour modellerinde sunulan kompakt oranlar ve ayrıntılar marka yetkililerinin iddialarına göre aracın işlevselliğinin altını çiziyor.
Aynı ailenin üyeleri yeni smart fortwo ve smart forfour, farları, ön konsoldaki havalandırma sistemleri ve kendilerine özgü tasarımları ile dikkat çekiyor. Otomobilde hayat tarzını yansıtarak bir simge haline gelen ve başlı başına bir sınıf oluşturan smart’ın yeni fortwo ve forfour modelleri, genç ve modern tasarımları ile hareketlilik, çevreye uyumları ile sorumluluk kavramlarını birleştiriyor. İki araç da arka bölümlerine yerleştirilen motorları ile şehiriçi trafikte oldukça çevik çözümler vaat ediyor.
Mercedes-Benz güvenlik standartlarını tam anlamıyla karşılamak üzere geliştirilen yeni smart fortwo ve smart forfour; markanın “gerçek hayat güvenliği” felsefesini opsiyonel ve standart olarak sunduğu güvenlik donanımları ile hayata geçiriyor. Araçlarda standart olarak sunulan ve yüksek süratte savrulmayı engelleyen yan rüzgar yardımcısı (crosswind assist), ESP, opsiyonel olarak sunulan ve sürücüyü sesli olarak uyarabilen çarpışma önleme yardımcısı ve şerit takip yardımcısı bunlardan sadece bir kaçını oluşturuyor.
Ülkemizde her ikisi de 6-ileri twinamic çift kavramalı otomatik şanzıman ile eşlenmiş olarak gelen 71 bg’lik üç silindirli 1-litre atmosferik benzinli veya 90 bg’lik 0.9-litre hacimli üç silindirli turbo benzinli motorlar ile satışta yer alan smart forwto, fortwo cabrio ve forfour ülkemizde 62.000 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Makyajlı Peugeot 308 ikinci yarıda gelecek
Yenilenen 308, dört motor seçeneği ve güncellenen teknolojileriyle Türkiye pazarına hazırlanıyor
-
Toyota, iki yeni GR spor otomobilini tanıttı
Toyota, motor sporları deneyimiyle geliştirdiği GR GT ve GR GT3 modellerini tanıttı
-
Yeni C5 Aircross Türkiye yollarında...
Citroën’in ikinci nesil C5 Aircross modeli, 2.200.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa çıktı
-
BYD ATTO 2 iddialı bir fiyatla geldi
BYD, tamamen elektrikli B-SUV modeli ATTO 2'yi 1.529.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu
-
T10F’te 1 milyon TL’ye sıfır faiz fırsatı
Yılın son kampanyasında 1 milyon 900 bin TL’ye varan farklı kredi seçenekleri de kullanıcıları bekliyor
-
Nissan'da X-Trail ve Townstar fırsatları
Nissan Türkiye, X-Trail ve Townstar modellerini Aralık ayına özel avantajlarla sunuyor
-
TIGGO7 ve TIGGO8 İstanbul Park'ta tanıtıldı
Chery'nin makyajlı modelleri TOSFED İstanbul Park’ta gerçekleştirilen test sürüş etkinliğiyle tanıtıldı
-
Mokka GSE Şubat ayında Türkiye'de olacak
281 HP gücünde elektrikli motora sahip olan Mokka GSE, 0’dan 100 km/s hıza 5,9 saniyede ulaşıyor
-
Škoda Elroq 100 bin üretim adedini geçti
Skoda'nın Mladá Boleslav tesisinde üretilen 100 bininci Elroq, Mamba Green renginde bir Elroq RS oldu
-
ALJ Türkiye, ağaçlandırma seferberliğinin ilk adımını İzmir’de attı
Satılan her araç için 10 fidan dikilmesini içeren kampanya kapsamında İzmir Buca’da 310 bin fidan toprakla buluştu
















FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS