İLK BAKIŞ › Yeni Passat'ın özel versiyonları hazırlanıyor...

Yeni Passat'ın özel versiyonları hazırlanıyor...

20 Ekim 2014 / 21:40 Volkswagen, yeni Passat CC ve Passat Alltrack'i 2-3 yıl içerisinde piyasaya sürmeyi hedefliyor

Yeni Passat'ın özel versiyonları hazırlanıyor...

Volkswagen çiçeği burnunda Passat modelinin CC ve Alltrack versiyonlarının üzerinde çalışıldığını açıkladı. Şu anda sadece sedan ve station wagon gövde ile sunulan B8 şasi kodlu Passat, birkaç yıl içerisinde daha şık CC ve zorlu koşullara daha uygun Alltrack versiyonlarına kavuşacak. Volkswagen’in baş tasarımcısı Klaus Bischoff tarafından marka çalışanlarını bilgilendirme için atılan bir e-mail ile yapılan açıklamada otomobillerin ne zaman ortaya çıkacağı hakkında bir bilgi ise yer almıyor.

Car&Driver’a göre halihazırda satışta yer alan CC modelinin üretimine önümüzdeki iki yıl boyunca devam edilecek ve yeni jenerasyon CC 2016 yılının ikinci yarısında ortaya çıkacak. Alltrack ise daha önce olduğu gibi yerden daha yüksek, plastik gövde korumalı gövdesi ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile tercihini bir crossover veya SUV’den yapmak istemeyen müşterilere hitap edecek.

Sizlere daha önce de duyurduğumuz gibi, Volkswagen bir önceki jenerasyonun R36 versiyonun bir devamı niteliğinde olması beklenen Passat R üzerinde de çalışıyor. Her ne kadar son karar verilmemiş olsa bile otomobilin 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi ve altı silindirli bir motora sahip olması bekleniyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR