YENİ MODELLER › Yeni Porsche 911 GTS, 430 bg güçle tanıtıldı

Yeni Porsche 911 GTS, 430 bg güçle tanıtıldı

14 Ekim 2014 / 19:38 Yeni otomobil, Cayman ve Boxster GTS’te olduğu gibi siyah detayları ile dikkat çekiyor

Yeni Porsche 911 GTS, 430 bg güçle tanıtıldı

Porsche, 2015 model 911 GTS’in üzerindeki örtüyü kaldırdı. Coupe veya cabriolet gövde ile arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak sunulan yeni model karartılmış bi-xenon farlar, siyah motor hava girişleri, siyah krom kaplı çıkışlara sahip spor egzoz sistemi, daha geniş arka çamurlukları ve mat siyah renkli 20 inçlik yarış tipi tek bijonlu jantları ile dikkat çekiyor.

Her ne kadar otomobilin iç mekanında yapılan değişiklikler sınırlı olsa bile deri/Alcantara spor koltuklar ve Alcantara kaplı gösterge paneli ile tavan kaplaması sportiflik hissinin artmasına yardımcı olmuş.

Otomobilin detaylı performans değerleri henüz açıklanmış değil, ancak arka tarafta bulunan 3.8-litre hacimli altı silindirli motor 430 bg güç üretiyor. PDK çift kavramalı şanzıman ile eşlendiğinde bu motor coupe gövdeli otomobilin 0-100 km/s sprintini 4 sn’de tamamlamasını sağlarken, üstü açık otomobil aynı hıza 4.2 sn’de ulaşıyor. Dört otomobilin her biri 300 km/s’den daha yüksek maksimum hıza sahip, dörtlü arasındaki en hızlı olan otomobil ise 306 km/s ile arkadan itişli ve manuel şanzımanlı GTS Coupe.

Porsche 911 GTS modellerinin tamamı Sport Chrono paketi ve otomobilin yüksekliğini 10 mm azaltan PASM aktif amortisör sistemi ile birlikte geliyor. Porsche yeni modelini Kasım ayı içerisinde satışa çıkarmayı planlıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR