SEKTÖREL › Yeni Range Rover Evoque Türkiye'de...

Yeni Range Rover Evoque Türkiye'de...

09 Şubat 2020 / 13:31 2.0 litrelik dizel motorlarla sunulan yeni Evoque 701.259 TL’den başlayan fiyat etiketleri taşıyor

Yeni Range Rover Evoque Türkiye'de...

Land Rover’ın kompakt SUV modeli Range Rover Evoque'un yeni nesli 8 Şubat’ta Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda görücüye çıktı. Land Rover’ın Online Satış Platformu üzerinden incelenerek onlinesatis.landrover.com.tr adresi üzerinden rezerve edilebilen yeni Evoque, 701.259 TL’den başlayan fiyat etiketleri taşıyor. 

Ülkemizde 150 ve 180 beygirlik iki güç seçeneğine sahip olan 2.0 litre hacminde dizel motorla sunulan yeni Range Rover Evoque, gövdeye gömülen kapı kolları ve stop grubu tasarımıyla adeta küçük bir Velar gibi görünüyor. R-Dynamic Dış Tasarım seçeneği de sunan Evoque, böylece ön tampon hava girişlerinde, kaput üzerinde, yan ayna altlarında ve egzoz çıkışlarında bronz renkli parçalarla gelerek daha sofistike bir görünüme kavuşuyor. Otomobil 10 farklı renk seçeneğinin yanı sıra ilk defa Yeni Range Rover Evoque’a özel olarak sunulan Seoul Pearl Silver isimli bir renkle de satın alınabilecek. 

76f9c9c30afc4d2501a17e2ea51cbf8d_0.jpg

Yeni Range Rover Evoque, 10 inçlik dokunmatik Touch Pro Duo ekranı, İnteraktif Sürücü ekranı ve opsiyonel olarak sunulan Matrix LED farları ile sürücülere konfor ve güvenliği bir arada sunuyor. Yeni Range Rover Evoque’da ayrıca ClearSight dikiz aynasına yer verilmiş. Dikiz aynasının tek bir hareketle yüksek çözünürlüklü ekran haline gelmesini sağlayan bu sistem, 50 derecelik açı ile hem daha geniş bir görüş alanı hem de daha yüksek bir çözünürlük sağlıyor. 

76f9c9c30afc4d2501a17e2ea51cbf8d_1.jpg

Yeni Range Rover Evoque, Terrain Response 2 özelliğiyle 30,6 derecelik ayrılma açısı sağlıyor. Ayrıca standart olarak sunulan Yokuş İniş Kontrolü ve opsiyonel olarak tercih edilebilen Derinlik Algılama Sensörleri de arazi şartlarında yardımcı teknolojiler arasında yer alıyor.

76f9c9c30afc4d2501a17e2ea51cbf8d_2.jpg

Yeni Range Rover Evoque, üç farklı güvenlik paketi sunuyor. Standart olarak sunulan Park Paketi ile Park Asistanı, 360 Derece Park Yardımı, Arka Trafik Monitörü ve Güvenli Çıkış Monitörü gibi özelliklerine sahip olunabiliyor. Opsiyonel olarak tercih edilebilen Sürüş Paketi ise, Adaptif Hız Sabitleyici, Kör Nokta Asistanı, Yüksek Hız Acil Durum Freni gibi özellikleri sunarken, Sürüş Asistanı Paketi ile de Kör Nokta Asistanı, Yüksek Hız Acil Durum Freni ve Direksiyon Asistanlı Adaptif Hız Sabitleyici özellikleri, aracın üst düzey güvenlik donanımları arasına eklenebiliyor. Ayrıca iç mekandaki hava yastıklarının yanı sıra, yaya güvenliğine katkı sağlayan Yaya Hava Yastığı’na da sahip olan Range Rover Evoque, hem iç mekanda hem de otomobilin dışında üst düzey güvenlik sunuyor.

ÇOK OKUNANLAR