SEKTÖREL › Yeni Renault Kangoo Van IVOTY seçildi

Yeni Renault Kangoo Van IVOTY seçildi

21 Kasım 2021 / 21:47 Yeni Kangoo Van "2022 Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY)" ödülünün sahibi oldu

Yeni Renault Kangoo Van IVOTY seçildi

Renault'nun yeni hafif ticari aracı Kangoo Van, yeni Mercedes-Benz Citan ile birlikte, son 12 ayda pazara sunulan en iyi hafif ticari araç seçilerek 2022 Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) ödülünü aldı. Renault’nun yeni hafif ticari aracı, 24 uzman gazeteciden oluşan Pan-Avrupa jürisinin değerlendirmesinde, 11 farklı markanın geçtiğimiz aylarda pazara sunduğu 14 hafif ticari aracı geride bırakarak birinciliği elde etti.

IVOTY jürisi, Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü’nü belirlerken; araçların verimlilik, güvenlik, sürdürülebilirlik ve çevre standartlarına katkısını değerlendiriyor. Renault, daha önce de Master (1998), Trafic (2002) ve Kangoo Z.E. modelleriyle IVOTY ödülüne layık görülmüştü.

8c4d4b6bdbe6e9943f883cf386b586c4_0.jpg

Ödülü değerlendiren Renault Grubu Hafif Ticari Araçlar İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Mark Sutcliffe: “Yeni Renault Kangoo Van'ı 2022 Yılın Uluslararası Ticari Aracı seçtikleri için tüm jüriye teşekkür etmek istiyorum. Renault'nun çok önemsediği bu ödül, takımlarımız için büyük bir gurur. Bu ödül, ekiplerimizin; en yüksek kalite standartlarına sahip ve profesyonel müşterilerimizin günlük yaşamını kolaylaştırmak için tasarlanan pazardaki benzersiz yenilikleri bünyesinde barındıran bir minibüs tasarlama ve üretme çabalarını ödüllendiriyor. Bu prestijli ödül aynı zamanda Renault’nun hafif ticari araç dünyasındaki 120 yıllık köklü geçmişini ve sahip olduğu bilgi birikimini de gözler önüne seriyor." dedi.

8c4d4b6bdbe6e9943f883cf386b586c4_1.jpg

Yeni Renault Kangoo, B sütununu ortadan kaldırarak 1,45 metrelik eşik açıklığı ile pazardaki en geniş sağ kapı erişimini sunuyor. Ayrıca "Kolay İç Raf" çözümü ile ana depolama alanının daha iyi kullanılması için uzun nesneleri güvenli bir şekilde yüksekte saklamak üzere katlanır raf kullanıma sunuluyor. 3,9 m3’e kadar yükleme hacmi, isteğe bağlı olarak 800 kg’ye yükseltilebilen 600 kg taşıma kapasitesi ve 1.500 kg römork çekme kapasitesiyle dikkat çeken Kangoo Van, 60 litre saklama alanı ve opsiyonel olarak üç yetişkine kadar oturma alanı sunan ergonomik bir iç mekana sahip. Bu kombinasyon aynı zamanda orta koltuk sırtlığını katlayarak, kabini mobil bir ofise dönüştürülebilmesi anlamına geliyor.

8 inç ekranlı yeni Renault EASY LINK multimedya sistemi, akıllı telefon sabitleme standı, 15W kablosuz şarj, kolay ve güvenli erişim için Renault eller serbest anahtar kartı, iki adet USB ve iki adet 12 volt soketi ile gelişmiş bağlanabilirlik çözümleri sunan Kangoo Van, Geri Görüş Asistanı, Aktif Acil Durum Freni, Römork Salınım Asistanı ve Adaptif Hız Sabitleyici ile Şeritte Kalma Asistanını bir araya getiren Otoyol ve Trafik Yardımcısı dahil olmak üzere 12 yeni nesil ADAS teknolojisi sunuyor.

Yeni Kangoo Van’ın elektrikli versiyonu 2022’nin ilkbaharında sunulacak.

ÇOK OKUNANLAR