İLK BAKIŞ › Yeni Superb’in ilk fotoğrafları internete sızdı!

Yeni Superb’in ilk fotoğrafları internete sızdı!

17 Şubat 2015 / 15:48 Skoda’nın tamamen yeni otomobilinin detaylarının kısa zaman içerisinde ortaya çıkması bekleniyor

Yeni Superb’in ilk fotoğrafları internete sızdı!

Skoda dördüncü jenerasyon Superb’in fotoğraflarını yanlışlıkla yayınladı. Markanın yeni amiral gemisi olan modelinin fotoğrafları bir Çek internet sitesi tarafından yakalandı. Çek üreticinin yeni modelini günün ilerleyen saatlerinde Prag’da düzenlenecek özel bir etkinlik ile tanıtılması beklenirken, otomobilin teknik verileri henüz açıklanmış değil.

Yeni Superb’in detayları henüz belli olmasa bile, fotoğraftan otomobilin bir önceki jenerasyona göre çok daha rafine olduğu gözlemlenebiliyor. Otomobilin aynı platformu paylaştığı VW Passat B8’den bir hayli farklı bir tasarıma sahip olduğu da görülüyor.

Yeni Superb’in boyutlarının gerek içeride, gerekse dışarıda Alman kuzenine kıyasla daha büyük olması beklenirken, otomobilin liftback gövdeye sahip olması da büyük bir olasılık gibi görünüyor. Otomobilin Combi versiyonunun da model gamına daha sonra katılması bekleniyor. Her ne kadar Skoda daha önce Superb RS’i üretmeyeceğini açıklamış olsa bile, otomobilin kozmetik olarak daha sportif bir versiyona sahip olma ihtimali de bulunuyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR