SEKTÖREL › Yenilenen Opel Movano Türkiye’de

Yenilenen Opel Movano Türkiye’de

17 Temmuz 2024 / 17:34 Opel hafif ticari ailesinin en büyük modeli olan Movano, yenilikçi teknolojileri ve 1.322.900 TL’den başlayan fiyat etiketleriyle satışa sunuldu

Yenilenen Opel Movano Türkiye’de

Opel, geniş yükleme hacmi ve 180 beygirlik güçlü motoruyla öne çıkan, hafif ticarideki en büyük modeli Movano’yu Türkiye’de 1 milyon 322 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Yenilenen Movano; yüksek taşıma kapasitesi, tasarımı ve üstün sürücü destek özellikleriyle Alman üretim kalitesi ve kullanışlılığını yansıtıyor. Opel’in en yeni teknolojileriyle donatılan yeni Movano, opsiyonel olarak sunulan Full LED farları, standart olarak sunulan arka park sensörleri ve geri görüş kamerasıyla dikkat çekiyor.

2c8d76c346b514dd5642da38badfb9c6_0.jpg

Yeni Movano, 15 metreküplük (L4H2) yükleme hacmi ve 3,5 ton taşıma kapasiyle de en büyük yüklerin bile kolayca üstesinden geliyor. Geniş taşıma kapasitesi ile yeni Movano, işletmelerin günlük akışındaki her görev için ideal çözümü sunuyor.

Opel’in en büyük hafif ticari aracının kokpiti, daha ergonomik ve her şeyden önce daha bağlantılı olacak şekilde yeniden tasarlanmış. Yeni bilgi-eğlence ve navigasyon sistemine sahip olan araç ayrıca kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto bağlantıları da sunuyor. Movano, gelişmiş teknolojileri, model çeşitliliği ve kargo taşıma seçeneklerinin yanı sıra iç mekanda gelişmiş bir işlevsellik seviyesi sunuyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi sayesinde Movano sürücüleri, araçlarını açmak, çalıştırmak veya kilitlemek için anahtara ihtiyaç duymuyor.

2c8d76c346b514dd5642da38badfb9c6_2.jpg

Yeni Opel Movano, sahip olduğu gelişmiş sürüş asistanlarıyla Akıllı Hız Sınırı Yardımcısı, Acil Fren İşlevi, gibi özelliklerle öne çıkarken Sürücü Dikkat Uyarı Sistemi, Şerit Takip Asitanı, Hız Sabitleyici, opsiyonel Grip Control ve Yokuş İniş Desteği gibi işlevleriyle çok yönlü bir hafif ticari olmasının yanı sıra güvenlik ve sürüş konforu anlamında da segment standartlarını yeniden belirliyor. Bunların yanı sıra ilk kez Seviye 2 otonom sürüş özelliği ile müşterilerin karşısına çıkıyor.

Opel hafif ticari ailesinin en büyük üyesi olan yeni Movano 180 bg güce sahip olan yüksek verimli turbo dizel motor seçeneği ile sunuluyor. Bu motor, 6-ileri manuel şanzımanla eşleştirilmiş. Gövdesinde yapılan aerodinamik iyileştirmeler ve yüksek verimli turbo dizel motorlar sayesinde Movano’nun yakıt tüketiminin önceki versiyonlarındaki motorlara kıyasla yüzde 9 oranında azaldığı söyleniyor. Verimli ve güçlü turbo-dizel motoru ile Yeni Movano, 100 kilometrede ortalama 8,4 litrelik WLTP yakıt tüketim değerine sahip.

2c8d76c346b514dd5642da38badfb9c6_1.jpg

ÇOK OKUNANLAR