KAMPANYALAR › Yılın otomobili, yılın sürücüsünü arıyor

Yılın otomobili, yılın sürücüsünü arıyor

19 Kasım 2014 / 11:45 Peugeot, 20 Aralık tarihine kadar yetkili satıcılarında 308 ile test sürüşü yapanlara hediye kazanma fırsatı sunuyor

Yılın otomobili, yılın sürücüsünü arıyor

Yılın Otomobili Yılın Sürücüsü’nü aramak üzere Türkiye yollarında... 20 Aralık tarihine kadar Peugeot yetkili satıcılarına gelerek 308 ile test sürüşü yapan otomobil severler 308 hediyeden birini kazanma şansına sahip olacaklar. Aktivitenin büyük ödülü olan bir adet Peugeot 308’i ise Yılın Sürücüsü kazanacak. Büyük ödülün yanı sıra Peugeot yetkili satıcılarını ziyaret ederek test sürüşü yapanları yedi adet iPhone 6, 50 adet iPad Mini ve 250 adet Sennheiser bluetooth kulaklıktan birini kazanma şansı bekliyor. Ayrıca Yılın Otomobili ile Türkiye yollarına çıkacak olan Ümit Erdim, uğrayacağı 37 şehirde Peugeot Yetkili Satıcıları’nda düzenlenecek olan aktivitelere katılacak ve Volkan Işık Akademi yetkilileri ile test sürüşleri gerçekleştirecek.

Etkinlik ile tüm bilgiler www.yilinotomobiliyilinsurucusunuariyor.com adresinden yayınlanacak ve çekilişe katılım bu site üzerinden yapılacak. Ayrıca proje kapsamında yapılan test sürüşleri ve etkinlikler Peugeot’nun facebook sayfası www.facebook.com/peugeotturkiye ve twitter sayfası www.twitter.com/peugeotturkiye üzerinden yayınlanacak. Etkinliğe ait maceralar sosyal medya ve mini sitenin yanı sıra videolar eşliğinde youtube sayfası www.youtube.com/peugeotturkiye üzerinden de takipçiler ile paylaşılacak.    

Yenilikçi i-Cockpit tasarımı, şık ve dinamik dizaynı ve verimliliği ile Peugeot’nun mükemmellik değerlerini somut hale getiren Peugeot 308, 22 Avrupa ülkesinden gelen 58 basın mensubundan oluşan jüri tarafından 2014 Yılının Otomobili seçilmişti.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR