SEKTÖREL › Yüce Auto’dan satış sonrası hizmetlerde büyük başarı…

Yüce Auto’dan satış sonrası hizmetlerde büyük başarı…

19 Mart 2016 / 11:17 Skoda, Yüce Auto’yu 103 ülke arasında en iyi satış sonrası hizmet veren distribütörü seçti

Yüce Auto’dan satış sonrası hizmetlerde büyük başarı…

Yüce Auto Skoda, başarısını dünya çapında kanıtladı. Skoda markasının dünyadaki 103 distribütörünün 30’unun aday gösterildiği “2015 Yılın Distribütörü” organizasyonunda, Yüce Auto bütün ülkeleri geride bırakarak dikkatleri üzerine çekti.

Skoda tarafından global olarak ve yıllık düzenlenen organizasyonda Satış Sonrası Hizmetler kategorisinde “En İyi Distribütör Ödülünü” kazanan Yüce Auto, ‘Araç başına parça ve işçilik satışı’, ‘Parça bulunabilirlik’, ‘İş tekrarı ve Müşteri Memnuniyeti’ gibi farklı sayısal ve kalitesel değerlendirmelerde en iyi başarıyı gösterdi.

Prag’da gerçekleştirilen 2015 Yılın Distribütörü organizasyonunda ödülü Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Özkan Muti aldı.

Türkiye’de Skoda distribütörlüğünü 1989 yılından beri yürüten ve her geçen gün büyümeye devam eden Yüce Auto, son dönemde yaptığı yatırımlarla birlikte hizmet kalitesini her geçen gün daha da artırmayı hedefliyor. Yüce Auto, 2014 yılının “Yılın Dsitribütörü” organizasyonunda Best Development (En İyi Gelişim Gösteren Ülke) ödülünü alarak önemli bir başarıya imza atmıştı ve 2015 yılında satış sonrası hizmetlerde layık görüldüğü ödül ile başarısını taçlandırdı.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR