SEKTÖREL › Ziebart Türkiye'ye yurtdışından ödül

Ziebart Türkiye'ye yurtdışından ödül

12 Ağustos 2011 / 02:10 Ziebart Türkiye, Uluslararası 'Ziebart Master Franchise' toplantısının en başarılı ana lisansörü oldu

Ziebart Türkiye'ye yurtdışından ödül
Oto koruma alanında faaliyet gösteren Ziebart, Amerika’daki merkezinin iki senede bir düzenlediği Uluslararası Ziebart Ana Lisansörler Toplantısı’nı bu sene Endonezya’nın Surabaya kentinde, 24-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdi. Toplantıya Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ve Pasifik’ten toplam 15 ülkedeki Ziebart ana lisansörleri 41 katılımcıyla katıldı.

İki gün süren konferans ve toplantılar sonunda düzenlenen, ABD Endonezya konsolosunun da katılımıyla gerçekleştirilen gala yemeğinde Ziebart Türkiye’ye ödül yağdı. Geleneksel olarak tüm Ziebart ana lisansörleri arasında düzenlenen ödül töreninde Ziebart Türkiye dört ödüle layık görüldü. Ziebart Türkiye, Uluslararası Franchise Birliği’nin 2008 yılı “En İyi Ana Lisansör” ödülünü, 2010 yılı “En Yüksek Satış Başarısı” ödülünü ve “20. Yıl” ödülünü aldı. Ziebart Türkiye yönetiminde olan İstanbul Güneşli İstasyonu da 2010 yılı “En İyi Lokasyon” ödülüne layık görüldü. Ziebart Türkiye Genel Müdürü Hakan Alptekin Türkiye’nin elde ettiği başarı ile ilgili şunları söyledi: “20 yıldır tek bir hedef için uğraş veriyoruz; Türk otomobil severine sektörün kurucusu olarak tanıttığımız oto koruma konusunda, bize inanan Ziebart’ı tercih eden dostlarımızı memnun ve tatmin olmuş olarak istasyonlarımızdan uğurlamak ve verdiğimiz hizmet çerçevesinde yıllar geçse bile her zaman dostlarımıza yardımcı olmaya çalışmak. Bu yıl aldığımız ödüller ilk değil tabi ki. Diğer yıllarda da aldığımız uluslararası ödüllerimizle başarma azmimizi perçinlemiş oluyoruz. 20 yıldır verdiğimiz bu emeğin karşılığını bu şekilde almak, ülkeyi bu alanda da temsil edebilmiş olmamız bize gurur veriyor. Bu başarı aynı zamanda bize inanan, destek olan tüm dostlarımıza da hediye olsun”.

ÇOK OKUNANLAR