SEKTÖREL › Audi Türkiye'den yeni video projesi

Audi Türkiye'den yeni video projesi

18 Şubat 2022 / 22:06 Audi Türkiye, yeni video projesiyle Türkiye’nin tarihi ve kültürü ile öne çıkan şehirlerini farklı yaşam tarzları ile buluşturuyor

Audi Türkiye'den yeni video projesi

Audi, Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan şehirlerini birbirinden farklı hayat hikayeleriyle bir araya getiriyor. "Bir Yolunu Bul" sloganı ile gerçekleştirilen projede Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Gaziantep, Kapadokya ve Adana’nın eşsiz tarihi atmosferlerinde spor, sanat, moda gibi farklı alanlarda çalışan isimlerin sıra dışı hikayeleri anlatılıyor.

 www.audi.com.tr ve Audi Youtube sayfasında yayına giren video serisinin ilki, Şanlıurfa şehrinin büyüleyici atmosferinde geçiyor. Videoda Balıklı Göl, Göbeklitepe, Bazda Mağaraları ve Kümbet Evleri yolculuğunda Spor Eğitmeni ve Sağlıklı Yaşam Koçu Gökçen Arıkan "Kendini Keşfetmenin Bir Yolunu Bul" diyor. Arıkan’a bu arayışında Audi Q3 Sportback modeli eşlik ediyor.   

Piyanist Emir Ersoy, Yazar Kemal Kaya, Tasarımcı Ege İşlekel, Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Arıkan, İş İnsanı İrem Baltepe’nin sıra dışı hikayelerinin yer alacağı video serisi her hafta Audi.com.tr ve Youtube sayfalarında yayına girecek.

ÇOK OKUNANLAR