SEKTÖREL › Audi ve Land Rover'ın tercihi Gooodyear

Audi ve Land Rover'ın tercihi Gooodyear

08 Temmuz 2012 / 14:45 Audi Q3 modeli için, Land Rover ise Range Rover Evoque modeli için Goodyear EfficientGrip SUV lastiklerini tercih etti

Audi ve Land Rover'ın tercihi Gooodyear
Goodyear,  EfficientGrip SUV lastikleri ile Audi’nin ve Land Rover’ın tercihi oldu. “EfficientGrip SUV”nin, sırtında yer alan 3 boyutlu kılcal kanallar sayesinde daha iyi yol tutuş ve daha kısa fren mesafesi sunduğu açıklanıyor. Bunlarla birlikte “EfficientGrip SUV” düşük yakıt tüketimi, düşük karbondioksit emisyonu ve sessiz sürüş özelliği de vaat ediyor. EfficientGrip SUV, lüks/tam boyutlu araçlardan, standart, kompakt ve daha küçük SUV ve 4x4’lere kadar geniş model çeşidine hitap edecek ürün çeşitliliğine sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Audi, Q3 modelinde kullanılmak üzere “EfficientGrip SUV” lastiğini seçtiğini açıkladı. Beş kapılı bir compact crossover olan Audi Q3, daha büyük olan Q5 ve Q7 modellerine kıyasla, daha çok şehir yaşamı ve spor araba olarak kullanılıyor. Land Rover da, yeni modeli Range Rover Evoque için, yakıt tasarrufu sağlayan ve düşük karbondioksit salımı sunan Goodyear EfficientGrip SUV lastiğini tercih etti.

Goodyear EMEA Tüketici Lastikleri Marka Direktörü Hugues Despres, SUV ve 4x4 araç pazarının Avrupa’da hızla büyümesine bağlı olarak, SUV/4x4 lastik taleplerinin de artığını belirterek, “Goodyear, hem kış hem yaz için SUV/4x4 lastik segmentinde en geniş ürün portföylerinden birine sahip. Bu pazar büyüdükçe, bu segmente yatırım yapmayı sürdüreceğiz. Range Rover Evoque ve Audi Q3 için seçilmiş olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR