SEKTÖREL › Audi'den 'Exclusive' atölye!

Audi'den 'Exclusive' atölye!

02 Haziran 2012 / 11:11 Audi, dünyada bir ilke imza attı ve sadece A8, S, RS ve R8 sahiplerine özel bir servis atölyesini hizmete açtı

Audi'den 'Exclusive' atölye!
Doğuş Oto Esenyurt’ta tasarlanan Audi Exclusive Atölye’de, araç sahipleri kendilerine özel ayrıcalıklardan yararlanırken, araçlarına gözlerinin önünde bakım yapılıyor. A8, R8 ve S/RS modellerinin kullanıcılarına özel olarak tasarlanan Audi Exclusive Atölye, bir servis alanından çok bir uzay laboratuarını andırıyor. Randevulu olarak hizmet veren Audi Exclusive Atölye’ye araçlar tek tek alınıyor.

Bu butik atölyede, her birinin ayrı motor özelliği, elektrik donanımı ve bilgisayar yazılımları olan A8, R8, S ve RS model araç için gerekli ileri teknolojideki cihazlar bulunmakta. Ayrıca bu modellerle, o model konusunda Almanya-Ingolstadt’da bulunan Audi AG Eğitim Merkezi'nde verilen özel eğitimle donatılmış diagnos teknisyenleri ilgileniyor.  

Gerçek anlamda ‘Exclusive’
Audi Exclusive Atölye, karşılama bölümünden, oturma bölümüne, servis alanına kadar özel olarak tasarlanmış. Sofistike bir sadelik içeren renklerle özel olarak dekore edilen Audi Exclusive Atölye’nin karşılama bölümünün huzur ve keyif veren biryer olduğu açıklanıyor. Audi Butik ürünlerinin de sergilendiği atölye, butik araç servisinin öncü örneği olarak dikkat çekiyor. Ayrıcalıklı Audi kullanıcıları, burada bir yandan şeffaf atölyede araçlarına yapılan işlemleri izlerken diğer yandan da sunulan özel ikramlarla farklı bir deneyim yaşayacaklar.

ÇOK OKUNANLAR