YENİ MODELLER › Bentley makyajlı Continental GT Speed’i tanıttı

Bentley makyajlı Continental GT Speed’i tanıttı

10 Nisan 2016 / 15:46 Britanyalı üreticinin elden geçirilen yeni modeli artık Black Edition versiyonu ile de tercih edilebiliyor

Bentley makyajlı Continental GT Speed’i tanıttı

Bentley geçtiğimiz yıl üretilen Continental GT Speed’lere kıyasla 7 bg daha fazla güç ve 20 Nm daha fazla tork üreten 2016 model Continental GT Speed modelinin üzerindeki örtüyü kaldırdı. 6-litre hacimli W12 motorundan 650 bg güç ve 840 Nm tork elde eden yeni otomobilin maksimum torkunu artık 2.000-6.000 d/d aralığında sunduğunun atlı çiziliyor. Sahip olduğu ekstra güç ve tork sayesinde 0-100 km/s hızlanmasını 4.1 sn’de tamamlayan yeni otomobil, hızlanmayı 331 km/s’ye kadar sürdürebiliyor. Hızlanma konusunda yerine geçtiği modelden 0.1 sn daha başarılı olan yeni otomobilin maksimum hızında ise herhangi bir değişiklik yaşanmadığı görülüyor.

Yeni model yılı ile birlikte artık Black Edition versiyonuna da kavuşan Continental GT Speed, bu özel versiyonu ile birlikte tercih edildiğinde parlak siyah detaylara, 21 inçlik beş kollu siyah renkli jantlara ve bu jantların arkasında yer alan siyah veya kırmızı renkli kaliperlere kavuşuyor. St. James Kırmızısı, Beluga, Hallmark ve Siber Sarı renklerden biri ile sunulan ön splitter, arka difüzör ve kapı eşikleri Black Edition versiyonunun standart versiyonlardan ayrılmasını sağlıyor.

Bentley yetkilileri yeni Black Edition versiyonunun hem coupe hem de üstü açık gövde seçenekleri ile birlikte sunulduğunu açıklıyor. Bentley Continental GT Speed ve GT Speed Black Edition şu anda sipariş edilebiliyor ve siparişlerin önümüzdeki yaz içerisinde yapılmaya başlanması planlanıyor.

ÇOK OKUNANLAR