GÜNDEM › BOM Akademi Performans Sürüş Eğitimi 12 Mart’ta İzmit Körfez Pisti’nde…

BOM Akademi Performans Sürüş Eğitimi 12 Mart’ta İzmit Körfez Pisti’nde…

22 Şubat 2016 / 12:35 Borusan Otomotiv Motorsport “yüksek performansa dayalı otomobil kullanmak benim işim” diyenleri eğitime davet ediyor

BOM Akademi Performans Sürüş Eğitimi 12 Mart’ta İzmit Körfez Pisti’nde…

Borusan Otomotiv tarafından 2008 yılında kurulan ve bugüne kadar milli sporculardan oluşan kadrosu ile ulusal ve uluslararası birçok önemli başarıya imza atan Borusan Otomotiv Motorsport, deneyimlerini paylaştığı kurumu BOM Akademi ile eğitim programlarına devam ediyor. TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) lisanslı eğitim kurumu olan BOM Akademi, milli pilotlardan oluşan kadrosuyla da katılımcılarına eğlenceli ve heyecan verici bir deneyim vaat ediyor.

İzmit Körfez Pisti’nde 12 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek Performans Sürüş Eğitimi teorik ve pratik dersler olarak iki ayrı başlıkta gerçekleşecek. BOM Akademi Performans Sürüş Eğitimi’nde katılımcıların teorik derste anlatılan teknikleri, eğitim istasyonlarında ve Körfez Yarış Pisti’nde uygulayarak etkin bir şekilde öğrenmeleri amaçlanıyor.

Sürücülerin kendi araçlarıyla veya trafikte yaşayamadıkları deneyimleri ve ileri sürüş tekniklerini güvenli ortamda eğitmenler eşliğinde yaşatmayı hedefleyen Performans Sürüş Eğitimi, BMW 320i araçlarla gerçekleşiyor. BOM Akademi Performans Sürüş Eğitimi kayıtları www.bomakademi.com üzerinden gerçekleştiriliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR