GÜNDEM › Borusan Oto Ataşehir’den MINI’ye özel gün!

Borusan Oto Ataşehir’den MINI’ye özel gün!

09 Aralık 2014 / 12:25 Borusan Oto Ataşehir, 13 Aralık Cumartesi günü MINI severlere özel bir aktivite ile renklenecek

Borusan Oto Ataşehir’den MINI’ye özel gün!

Özgün ve markanın heyecan verici kimliğini yansıtan dekorasyonu ile tüm MINI severlerin yeni buluşma noktası olacak Borusan Oto Ataşehir, Avrupa’nın en büyük ve etkileyici MINI showroom’larından biri olma özelliğine de sahip.

İkramlar, oyunlar ve  DJ Performans eşliğinde geçecek etkinlik gününde, yeni 5 kapılı MINI Hatch, MINI severleri go-kart hissini deneyimlemek için test sürüşüne çağırıyor. Ayrıca 13 Aralık’ta MINI sahibi olacakları birbirinden farklı hediyeler bekliyor.

Üçüncü nesil MINI'nin ikinci gövde seçeneği olan MINI 5 Kapı’da aks aralığı, 3 kapılı MINI Hatch’e göre 72 mm genişletilerek 2567 mm’ye ulaştı; 72 mm daha fazla diz mesafesi, 15 mm daha fazla baş yüksekliği ve dirsek seviyesindeki 61 mm iç tasarım genişliği ile arkadaki üç koltuk için daha fazla alan sunan otomobilin bagaj hacmi de 3 kapılı kardeşine oranla 67 litre daha artarak, 278 litreye yükseltildi.

Türkiye’de MINI Cooper ve MINI Cooper D seçenekleriyle Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda satışa sunulan, yeni MINI 5 Kapı’da kullanıcıların isteğine bağlı olarak MINI Cooper S versiyonu da getirtilebiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR