SEKTÖREL › Chery OMODA 5'e Meksika'dan iki ödül

Chery OMODA 5'e Meksika'dan iki ödül

25 Aralık 2022 / 17:12 Chery OMODA 5, Meksikalı Autoshow TV tarafından “Yılın En İyi SUV’u” ve “Yılın En İyi Orta Boy Crossover Aracı” ödüllerine layık görüldü

Chery OMODA 5'e Meksika'dan iki ödül

Chery OMODA 5, Meksika’nın ulusal otomotiv değerlendirmesi noktasındaki en yetkili mecrası kabul edilen Autoshow TV’nin ev sahipliğinde her yıl düzenlenen otomotiv ödülleri kapsamında “Yılın En İyi SUV’u” ve “Yılın En İyi Orta Boy Crossover Aracı” ödüllerini kazandı. 

Dünyanın dört bir yanındaki genç kitleye hitap etmek üzere geliştirilen, tamamen yeni bir model serisi olan OMODA için tanıtılmadan önce yerel pazarlarda kapsamlı araştırmalar ve analizler yapılmış. Sonuç olarak; OMODA ekibi, gençlerin popüler yaşam tarzına uygun çözüm olarak “CROSS” tanımına odaklanmış. Günümüzde oldukça popüler hale gelen, sanal ve gerçek dünyadaki kimlikler ve rollerin “çapraz” yani segmentler arasındaki geçişleri, OMODA’nın geliştirilmesine ilham kaynağı olmuş. 

4ef2fb169ee45f1df6e3e29acea9552e_0.jpg

Chery OMODA'nın Ar-Ge ve üretim açısından dünya genelindeki tüm büyük pazarlardaki kullanıcıların ihtiyaçlarını ve pazar erişim kurallarını tam olarak yerine getirdiği açıklanıyor. Sadece küresel 5 Yıldızlı güvenlik standartlarına göre Crossover tarzı SUV’lar sunmakla kalmayan Chery OMODA, aynı zamanda kullanıcıların ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak üzere yerelleştirilmiş sürüş ortamına uygun ürünler için geliştirmeler ve testler yapıyor. 

Chery OMODA, genç kullanıcı gruplarını etkilemek için tasarım ve donanımın yeterli olmadığını biliyor. Bağımsızlığına düşkün, bireysel olarak hareket eden, sosyal ve seyahatlerden keyif alan yeni nesil, şehirli trend belirleyiciler, ürünün kendisinden çok bilinirliğe ve etkileşime ihtiyaç duyuyor. OMODA, bu bağlamda “O-UNIVERSE” dünyasını oluşturdu ve söz konusu yeni ekosistemle birlikte büyüyor. OMODA, sadece her “OMODER” ile aynı yaklaşımı paylaşarak ve birlikte oynayarak, OMODA’nın gençlerle hareket ederek en moda Crossover-SUV markası olabileceğine inanıyor. Bu nedenle OMODA, O-UNIVERSE ekosistemini hayatlarının merkezinde tutan kullanıcılar için moda, yaratıcılık, teknoloji ve çevrecilik temalarında da onların yanında yer alan O-FASHION, O-LAB, O-TECH ve O-LIFE olmak üzere dört ana bölüm oluşturdu.

OMODA'nın artık sadece bir ulaşım aracı olmadığı ve kullanıcıların kimliğinin ve kişiliğinin bir ifadesi olan araçlarla ilgili yeni bir düşünme şekli ortaya koyduğu belirtilmekte. Daha da önemlisi, OMODA ile araçlar birer soğuk makine olmaktan çıkıyor, her zaman ilgi alanlarına göre kullanıcısına eşlik edebilecek yeni bir ekoloji ortaya koyuyor.

Chery Foto Galeri Tüm Chery Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR