SEKTÖREL › Chevrolet Cruze SW Türkiye'de...

Chevrolet Cruze SW Türkiye'de...

09 Kasım 2012 / 21:10 Chevrolet, Cruze modelinin SW gövde tipini 49.620 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu

Chevrolet Cruze SW Türkiye'de...
Chevrolet, özellikle ailelere ve aktif yaşam tarzına sahip bireylere hitap edeceği düşünülen station wagon gövdeli Cruze’u İstanbul Autoshow 2012 ile birlikte satışa sundu. 140 beygir gücünde 1.4 litrelik turbo benzinli motora sahip olan Cruze SW'nin Autoshow'a özel kampanyalı başlangıç fiyatı 49.620 TL olarak belirlenmiş.

Standart donanım olarak sunulan ve akıllı telefonun içeriğini 7 inç boyutunda, yüksek çözünürlüklü, tam renkli dokunmatik bir ekranda bir araya getiren MyLink interaktif bilgi-eğlence sistemi ile pazara sunulan Cruze Station Wagon, hem yolcular için geniş iç mekana hem de hacimli bit bagaja sahip. Halı kaplı bagaj 1.024 mm uzunluğa sahip ve pencere hizasına kadar 500 litrelik bir hacim sunuyor.

Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca, "'Cruze + wagon' formülünün otomobil severlerin gönlünü kazanacağına inanıyoruz" dedi ve şunları ekledi: "Yeni Cruze station wagon, geniş iç mekan, çok yönlü kullanım, yüksek yakıt verimliliğine sahip yeni motor ve Chevrolet'nin yüksek teknolojili Chevrolet MyLink bilgi ve eğlence teknolojisini de sunuyor" dedi.

ÇOK OKUNANLAR