SEKTÖREL › Chevrolet Trax sahneye çıkmaya hazır

Chevrolet Trax sahneye çıkmaya hazır

19 Ağustos 2012 / 12:07 Trax, dünya prömiyerini 27 Eylül 2012 tarihinde Paris Otomobil Fuarı'nda yapacak

Chevrolet Trax sahneye çıkmaya hazır
Chevrolet, yeni crossover modeli Trax'i ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda sergileyecek. Uzunluğu 4.248 mm ve dingil mesafesi de 2.555 mm olan Trax'ın beş kişinin konforlu bir şekilde oturabileceği bir iç mekana sahip olduğu açıklanıyor. 358 litrelik bir bagaja sahip olan Trax'ın orta konsolunun üstünde ve her iki yanında birçok bölmeye ve koltuğunun alt kısmında da bir eşya bölmesine yer verilmiş. Bunun yanında bagaj döşemesinin alt kısmına da yükleme yapılabiliyor. Toplam sekiz oturma kombinasyonunun tercih edilebildiği Trax, 60/40 oranında katlanabilen arka koltukların yanı sıra, tam katlanabilir bir ön yolcu koltuğuna da sahip.

Otomobilin kalbindeyse 140 bg gücünde 1.4 litrelik turbo benzinli ve 130 bg'lik 1.7 litre turbo dizel motorlar görev yapıyor. Manuel şanzımanlı modellerde otomatik start/stop özelliği de sunuluyor.

Chevrolet’nin yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi MyLink® ile donatılan Trax, akıllı telefon ve dijital müzik çalar sistemlerini yedi inçlik, yüksek çözünürlüklü, tam renkli bir dokunmatik ekrana entegre ediyor. Harici müzik çalar bağlantısı, USB bağlantı noktası yada Bluetooth üzerinden bağlantı seçeneği sunan MyLink ile telefon rehberini ekrandan görüntülemek, çağrı yapmak yada çağrı yanıtlamak, müzik dinlemek ve resim/film dosyalarını oynatmak mümkün.

Chevrolet Avrupa’nın Başkanı Susan Docherty: "Chevrolet dünyada kaliteli ve güvenilir SUV araçlarıyla tanınıyor. Chevrolet’nin geleneksel olarak sahip olduğu tüm değerleri sunmakla kalmayıp, bunun ötesine de geçen Yeni Chevrolet Trax, modern ve çok yönlü olmasının yanında ekonomik bir yakıt tüketimine de sahip. Yeni Trax, hem binek otomobili andıran yol tutuşuna, hem de SUV özelliklerine sahip bir araç. Chevrolet’nin en önemli uzmanlık alanlarından biri mükemmel SUV’lar üretmek ve satmaktır. Yeni Chevrolet Trax bunun modern bir kanıtı” diyor.

ÇOK OKUNANLAR