SEKTÖREL › Dacia Spring AUTOBEST finalinde...

Dacia Spring AUTOBEST finalinde...

19 Ekim 2021 / 14:24 Dacia Spring, finalde Hyundai Bayon, Renault Arkana, Skoda Fabia, Toyota Yaris Cross ve Opel/Vauxhall Mokka-e ile mücadele edecek

Dacia Spring AUTOBEST finalinde...

Dacia Spring, AUTOBEST tarafından düzenlenen “Avrupa'da Satın Alınabilecek 2022 Yılının En İyi Otomobili (Best Buy Car of Europe 2022)” yarışmasında finalist olarak seçildi. Avrupa pazarında Mart ayında satışa sunulan Spring, Dacia markasının elektrik devrimini gözler önüne seriyor. Avrupa'da tüm temel donanımlar dahil rakipsiz bir fiyatla sunulan Dacia Spring elektrikli ulaşımı herkes için ulaşılabilir kılıyor.

Maceracı bir görünüme, 4 tam boy koltuğa ve yaklaşık 300 litrelik bagaja sahip olan Spring, çok yönlü şarj seçenekleri ve şehir içinde 305 km'ye varan menzili (WLTP karma döngüde 230 km) ile dikkat çekiyor.

Auto Best'in 32 Avrupa ülkesinden 32 gazetecilerden oluşan jürisi, önümüzdeki haftalarda 6 finalist arasından Best Buy Car Europe 2022'yi seçecek ve kazanan bu yılın Aralık ayında açıklanacak. Dacia Spring unvan mücadelesini; Hyundai Bayon, Renault Arkana, Skoda Fabia, Toyota Yaris Cross ve Opel/Vauxhall Mokka-e ile gerçekleştirecek.

ÇOK OKUNANLAR