SEKTÖREL › DS 3 CROSSBACK ön siparişe açıldı

DS 3 CROSSBACK ön siparişe açıldı

12 Mayıs 2019 / 13:50 DS Automobiles Türkiye, yeni DS 3 CROSSBACK modelinin ön siparişlerini almaya başladı

DS 3 CROSSBACK ön siparişe açıldı

DS Automobiles Türkiye geçtiğimiz sene yeni nesil DS otomobillerinin ilki olan DS 7 CROSSBACK modelini ülkemize ithal etmeye başlamıştı. Marka, yeni nesil DS modellerinin ikincisi olan DS 3 CROSSBACK'i ise Haziran ayının ikinci yarısında satışa sunacak.

DS 3 CROSSBACK; lansmana özel sınırlı adetle sunulacak olan La Premiere ve ilhamını Paris’teki Garnier Operası’ndan alan Opera versiyonları ile Türkiye’de satışa başlamadan önce DS STORE İstanbul’da yerini aldı. Otomobillerin Türkiye’ye gelişi ve DS3 CROSSBACK modelinin ön siparişe açılması vesilesiyle DS STORE İstanbul’da Fransız lezzetleri ile bir brunch ve Derin Sarıyer’in tasarımın dünü, bugünü ve yarını değerlendirdiği “Avant-garde tasarım” adlı bir söyleşi gerçekleşti.

DS STORE İstanbul’daki etkinlikte konuşan DS Automobiles Türkiye Marka Müdürü Çağrı Kutay: ”Fransız lüks bilgi birikimini otomotiv sektörüne uyarlama misyonu ile bağımsız bir marka olarak konumlandırılan DS, otomobillerinin tasarımıyla, kullanılan asil malzemeler ve işçilik detaylarıyla diğer markalardan ayrışıyor. Yeni nesil DS otomobillerinin ikincisi olan DS 3 CROSSBACK, tanıtımının yapıldığı 2018 Eylül ayından bu yana yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Şehir içinde kullanım kolaylığı arayan ancak bu sırada konforundan vazgeçmek istemeyen ve karakterini dışa vurmak isteyen bir kitle ile birlikte Haziran ayının ikinci yarısındaki lansmanımıza  gün sayıyoruz. 2018 yılında satışa sunduğumuz DS 7 CROSSBACK’in ardından her yıl yeni bir DS modeli tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR