SEKTÖREL › Fiat Egea ailesine ışıltılı versiyon

Fiat Egea ailesine ışıltılı versiyon

26 Kasım 2018 / 01:25 Krom tasarım detayları ve donanımlarıyla dikkat çeken Egea Mirror Serisi tanıtıldı

Fiat Egea ailesine ışıltılı versiyon

Fiat, üç farklı gövde tipiyle sunulan Egea model ailesinin Mirror adındaki yeni versiyonunu Türkiye pazarına sundu. Mirror Serisi, ilk olarak İtalya’da 500 Ailesi’nde satışa sunulmuştu. Yeni teknoloji donanımlarına, özel renk seçeneklerine ve modele özgü aksesuarlara sahip olan bu özel versiyon şimdi de 2015 yılından beri 117 bin adetten fazla satılan Fiat Egea Ailesi’nin ürün yelpazesine dâhil oldu.

Fiat Egea’nın Mirror Serisi, “Dinamik Mavi” ve “Toscana Yeşili” adındaki iki yeni renk seçeneği ile diğer versiyonlardan farklılaşıyor. Otomobilde yer alan krom ayna kapakları, krom cam çıtası ve B sütununda modele özel Mirror logosu da farklılıklar arasında. 17 inç boyutundaki elmas kesimi jantlarla donatılan Mirror Serisi’nin kabininde de küçük dokunuşlar bulunuyor. Mavi renk detaylı iç döşemelere yer verilen Egea Mirror Ailesi, donanım açısından da oldukça cömert. Otomobilde 7 inçlik yüksek çözünürlüklü Uconnect dokunmatik multimedya sistemi, Apple CarPlay desteği ve geri görüş kamerası da standart olarak sunuluyor.

Egea Ailesi’nin tüm motor seçeneklerinde satın alınabilen Mirror Serisi, Sedan gövde tipinde 77.900 TL, hatchback gövde tipinde 85.900 TL ve station wagon gövde tipinde 109.900 TL’den başlayan fiyat etiketleri taşıyor.

Mirror Serisi, 2019 yılının ilk çeyreğinde Fiat 500 ailesi üyelerinde de sunulacak. Tıpkı Egea ailesinde olduğu gibi, 500 ailesinde de Dinamik Mavi karoser rengine, krom ayna kapaklarına ve cam çıtalarına, modele özel Mirror rozetlerine ve mavi tonlu iç mekana yer verilecek.

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç Fiat Egea Mirror Serisi ile ilgili olarak; “Yollarla buluştuğu ilk günden bu yana başarılı sonuçlara imza atarak Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili olan Fiat Egea Ailesi, Mirror serisindeki taze teknolojileri ve yeni renk seçenekleriyle 2018 yılını tamamlayıp 2019 yılına dinamik bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Fiat Egea Mirror serisini takiben 500, 500X ve 500L Mirror da önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak ve aile tamamlanmış olacak” dedi.

ÇOK OKUNANLAR