SEKTÖREL › Fiat'ın en sosyal modeli...

Fiat'ın en sosyal modeli...

07 Kasım 2012 / 19:22 2013 yılında satışa sunulacak olan Fiat 500L, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlara bağlanabiliyor

Fiat'ın en sosyal modeli...
Fiat’ın yeni müşteri taleplerini karşılama hedefi doğrultusunda geliştirilen yeni modeli 500L, İstanbul Autoshow 2012 fuarı kapsamında Türk otomobil severlerin karşısına çıktı. 4.14 metre uzunluğunda bir otomobil olan Fiat 500L, renkli ve geniş bir kabin ile 400 litreye varan bir bagaj kapasitesi sunuyor.

Fiat 500 ailesinin üçüncü modeli olan 500L'de “insan dostu” teknolojilere de yer verilmiş. Bu teknolojilerin başında ise otomobilin önemli tüm fonksiyonlarını (navigasyon sistemi, bilgi-eğlence, arıza teşhisi) kolay kullanımlı bir arayüz ile birleştiren yeni dokunmatik ekran geliyor. Dahili navigasyon sistemine sahip olan bu 5 inçlik ekran, USB bağlantıları, Bluetooth ve AUX girişiyle hands-free arama yapmayı sağlıyor ve en popüler akıllı telefonlar ve MP3 çalarlar aracılığıyla SMS mesajlarını ve sevdiğiniz müzikleri dinleme fırsatı sunuyor. Dahası, 500L modeli en modern dijital uygulamaların hepsini bünyesinde bir araya getiriyor. Aracın dokunmatik ekranındaki uygulamalar sosyal ağ sitelerine, haber kanallarına ve sevdiğiniz dijital kanalları dinleyebilmeniz için internet üzerinden yapılan radyo yayını dâhil tüm web içeriğine erişim sağlıyor.

ÇOK OKUNANLAR