SEKTÖREL › Geleceğin ticari aracı Autoshow'da...

Geleceğin ticari aracı Autoshow'da...

19 Ekim 2012 / 23:50 Volkswagen Ticari Araç'ın elektrikli 'eT!' konsepti, fuarın en çok ilgi çeken araçlarından biri olacak

Geleceğin ticari aracı Autoshow'da...
Volkswagen Ticari Araç, İstanbul Autoshow’da Caddy Sportline ve Amarok Otomatik modellerini sergileyecek. ‘Geleceğin Ticari Aracı’ olarak nitelendirilen ve Hannover Ticari Araçlar Fuarı’ndan sonra ilk kez Türkiye’de sergilenecek olan eT! de İstanbul Autoshow’un en ilgi çekici modellerinden biri olmaya aday. Hafif ticari araçların geleceğine yönelik bir konsept araç olan “eT!”, yarının tedarik ve dağıtım dünyasına bir bakış olarak görülüyor. Alman Posta Servisi (Deutsche Post) için geliştirilen konsept, evden eve teslimat yapan posta servisi çalışanını takip edebiliyorken, aynı zamanda “bana gel” (Come to me)  fonksiyonu sayesinde sürücünün çağırdığı yere de kendi kendine gidebiliyor. Elektrikli ve yarı elektrikli motoruyla şehir içinde kullanım için tasarlanan “eT!”, fuarda Volkswagen Ticari Araç’ın en çok ilgi çeken modellerinden biri olacak.

Sınıfının en güçlüsü: Yeni Caddy Sportline
Volkswagen Ticari Araç’ın, bir çok özelliği ile sınıfının çok ilerisinde olan modeli Caddy ailesinin yeni üyesi Yeni Caddy Sportline da İstanbul Autoshow’da olacak. 140 bg'lik güçlü motoru ve yüksek tork değeriyle dikkat çeken Caddy Sportline, ürettiği yüksek gücün yanı sıra, yakıt tüketiminde de tutumlu.

8-ileri otomatik şanzımanlı Amarok
Volkswagen’in Pick up sınıfındaki ilk aracı olan Amarok’un geçtiğimiz günlerde satışa sunulan otomatik şanzımanlı seçeneği, Volkswagen Ticari Araç’ın Autoshow’daki bir başka önemli modeli. 2,0 litrelik turbodizel motora sahip Amarok Otomatik, 180 bg’lik gücü, sürekli 4 tekerlekten çekiş özelliği ve sınıfında tek olan 8 ileri otomatik şanzımanıyla son derece iddialı.

ÇOK OKUNANLAR