SEKTÖREL › Gelecek nesil BMW 7-serisini yakaladık!

Gelecek nesil BMW 7-serisini yakaladık!

20 Kasım 2013 / 21:23 BMW'nin gelecek nesil 7-serisini, kamuflajlı olarak Marsilya yollarında test edilirken görüntüledik

Gelecek nesil BMW 7-serisini yakaladık!

Bir test sürüşü için 19-20 Kasım tarihlerinde bulunduğumuz Fransa'da kamuflajlı bir otomobili, halka açık yollarda test edilirken görüntüledik. Dijital ortamda yayın yapan e-otodergi'den meslektaşım ve arkadaşım Emre Anamur ile Marsilya yollarında yakaladığımız ağır kamuflajlı bu otomobilin gelecek nesil BMW 7-serisi olduğunu biliyoruz.

Güncel nesli 2008 yılında yollara çıkan ve 2012'nin Sonbahar aylarında makyajlanan 7-serisinin G11 koduyla geliştirilmekte olan yeni neslinin 2016 yılında sunulması bekleniyor. Alüminyum, çelik ve karbon karışımı özel bir malzeme kullanımı sonucunda güncel 7-serisinden daha hafif ve çevreci olacağı bilinen otomobilde ayrıca, Toyota imzalı plug-in-hybrid sisteminin de yer alacağı konuşuluyor. Her zamanki gibi yine bir  M versiyonu yapılması düşünülmeyen yeni BMW 7-serisinin en performanslı versiyonunda çift turbolu V8 motorun bulunacağı tahmin ediliyor. Yeni 7-serisinde olması muhtemel yeni teknolojiler arasındaysa; 3 boyutlu haritaya sahip navigasyon, internet, indirilebilen uygulamalar ve ConnectedDrive sisteminin en gelişmiş versiyonu bulunuyor.

Haber ve fotoğraf: Bahadır Bektaş

ÇOK OKUNANLAR