SEKTÖREL › GranTurismo Sport Temmuz'da Türkiye'de

GranTurismo Sport Temmuz'da Türkiye'de

31 Mayıs 2012 / 09:53 Maserati GranTurismo'nun 460 beygirlik en güçlü versiyonu 317 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla sunulacak

GranTurismo Sport Temmuz'da Türkiye'de
Maserati GranTurismo'nun en güçlü versiyonu olan 460 bg’lik GranTurismo Sport Temmuz ayında ülkemizde satışa sunuluyor. 317 bin Euro’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip olan bu otomobilin kaputunun altında 460 bg güç ve 520 Nm tork üreten 4.7 litrelik V8 motor görev yapıyor. Bu ünite, 6-ileri vitesli 2 ayrı otomatik şanzıman ile kombine edilebiliyor. Daha sportif performans sergileyebilen elektronik MC Shift vites kutusuyla daha hızlı vites geçişleri sunan GranTurismo Sport, 0-100 km/s hızlanmasını 4.7 sn’de tamamlarken, 300 km/s’lik maksimum hıza erişebiliyor. Bununla birlikte GranCabrio Sport ve Quattroporte Sport GT S’te de kullanılan “MC Otomatik Vites Yönetimi” yazılımına sahip otomatik şanzımanlı GranTurismo Sport versiyonu ise 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 sn’de tamamlarken, 298 km/s’lik son hıza erişebiliyor.

GranTurismo Sport’ta, yolcu konforunu iyileştirirken otomobilin tepkilerini daha da keskinleştiren ve sürüşü daha da eğlenceli kılan sürekli amortisör sistemi kontrolünün geliştirilmiş hali olan Sport Skyhook sistemine yer veriliyor. Sport modunda iken sürücü hareketlerine cevap vermek adına çok keskin bir kimliğe büründüğü açıklanan Maserati GranTurismo Sport, normal konumda ise daha yumuşak ve konforlu bir sürüş imkânı sunuyor.

ÇOK OKUNANLAR