SEKTÖREL › Honda'nın model gamı genişliyor

Honda'nın model gamı genişliyor

30 Temmuz 2021 / 17:30 Honda, yeni City modelini Eylül ayında, Accord'u ise Ekim ayında satışa sunacak

Honda'nın model gamı genişliyor

Honda Türkiye, her ihtiyaca ve talebe uygun sedan model sunma hedefi ile ürün gamını genişletiyor. Markanın dünya çapında önemli satış adetlerine sahip modelleri arasında yer alan City ve Accord kısa bir süre sonra Türkiye’de satışa çıkacak. Büyüyen ölçüleri ve yüksek donanım seviyesiyle dikkat çekenHonda City bu yılın Eylül ayında, Honda’nın yeni neslinde 1.5 litrelik turboşarjlı motora kavuşan D segmenti sedan modeli Accord ise Ekim ayında Türkiye yollarında olacak.

Benzinli ve otomatik vites seçeneği ile ülkemize gelecek olan iki model ile Honda’nın sedan ailesi tamamlanmış olacak. Sedan segmentinde geniş bir ürün yelpazesine kavuşacak olan Honda Türkiye, bu modellerin satışa çıkması ile birlikte segmentteki iddiasını da güçlendirecek. 

1acc33f2a3d05bfb285d83a9cbfececb_0.jpg

Honda City, fiyat/performans dengesinde akıllı seçim yapmak isteyenlerin ilk tercihi olacak gibi görünüyor. Honda City, sunmuş olduğu yüksek bagaj hacmi, tek tuşla çalışma, 8” multimedya ekranı, 16” alaşım jantlar, LED farlar, modelin konforlu ve modern yönünü ortaya koyuyor. Yeni 1.5 litrelik VTEC motoru ve CVT şanzımanı ile performans ve konforu bir arada sunan Honda City, güvenlik donanımlarıyla da öne çıkacak.

1acc33f2a3d05bfb285d83a9cbfececb_1.jpg

ABD’nin en çok satan sedan modeli olan Honda Accord, Türkiye’de 190 beygirlik 1.5 litre VTEC Turbo motorla satışa sunulacak. Ekim ayında satışa sunulacak olan Accord, güçlü yapısı ve iç mekan konforunun yanında uzaktan çalıştırma, dış aydınlatma ve güvenlik donanımlarında fark yaratan Honda SENSING gibi özellikleri ile lüks segment araç tercih edenlerin beklentilerine cevap verecek. 

ÇOK OKUNANLAR