SEKTÖREL › Hyundai kadınların kalbini fethediyor

Hyundai kadınların kalbini fethediyor

10 Mart 2012 / 00:20 Hyundai dünya kadınlar gününde kadın sürücüleri hoş bir sürprizle karşıladı

Hyundai kadınların kalbini fethediyor
Hyundai'nin kadınlar gününe özel etkinliği kapsamında, aracının markası Hyundai olsun olmasın tüm kadın sürücüler Bostancı ve Etiler’deki İspark noktalarından ücretsiz faydalandılar. Aynı zamanda araçlarını bu noktalara park eden kadın sürücülere İspark görevlileri Hyundai’nin hediyesi olan çiçekleri takdim ettiler. Hyundai’nin Kadınlar Günü etkinliklerinden faydalanan tüm kadın sürücüler, bu hoş sürprizden çok memnun olduklarını dile getirdi. Hyundai kullanıcısı kadınlar ise sadece satışta değil, her zaman müşterilerinin yanında olan Hyundai markasını tercih ettikleri için ayrıca mutlu olduklarını belirttiler. Kadınlar gününde kadınları unutmayan Hyundai, 14 Mart Tıp Bayramı’nda da Tıp çalışanlarına özel sürprizlerle onların yanında olacak.

Hyundai’nin “Kapınızdaki Servis” hizmeti de özellikle kadın sürücüler tarafından büyük beğeni topluyor. Hizmet sayesinde bakım ve onarım için servise kadar gitmek zorunda kalmayan Hyundai kullanıcısı kadınlar, servis sürecinden sonra araçlarının kapılarına kadar teslim edilmesiyle evde veya işyerinde vakit kaybetmeden ve rahatlıkla araçlarının servis ihtiyaçlarını karşılıyorlar. “Kapınızdaki Servis Hyundai” hizmeti henüz 5 ay olmasına rağmen 2000’den fazla kullanıcı tarafından tercih edildi. Hyundai kullanıcıları sunulan hizmetten çok memnun kaldığını belirtirken özellikle kadın sürücüler büyük bir rahatlık duyduklarını söylüyorlar.

Hyundai’nin Mart ayına kadın sürücülere sunduğu fırsatlar bunlarla sınırlı değil. Hyundai modellerinden birine sahip olmak isteyen kadın müşterilere özel dosya masrafsız kredi imkanı Mart ayında tüm Hyundai Bayileri’nde geçerli olacak. Kadınlara özel Mart ayı fırsatı kapsamında  Elantra, Accent Blue, ix35 ve i20 modellerinde kredili satışlarda dosya masrafı alınmayacak.

ÇOK OKUNANLAR